Zonga, primul serviciu romanesc care ofera acces la un extins continut muzical, isi imbogateste continutul si ajunge la 20 de milioane de melodii ale...

zonga 2Zonga, primul serviciu romanesc care ofera acces la un extins continut muzical, isi imbogateste continutul si ajunge la 20 de milioane de melodii ale artistilor romani si straini. De asemenea, aplicatia are si o noua identitate vizuala, alaturi de un design imbunatatit, care face utilizarea mai intuitiva.

Mai mult, cu noua versiune a aplicatiei, optimizata pentru tabletele cu sistemul de operare Android, utilizatorii pot asculta oricand online muzica lor preferata, pot descoperi artisti noi, melodii si albume, economisind astfel spatiul de stocare de pe tableta. De asemenea, acestia pot asculta posturile radio Zonga personalizate in functie de istoricul ascultarilor si de genurile preferate. Mai mult, utilizatorii beneficiaza de o lista sociala, ce include melodiile ascultate de prietenii de pe Facebook.

Prin parteneriatele incheiate cu casele de discuri majore, Zonga ofera acces instant la peste 20 de milioane de piese la cea mai inalta calitate, care pot fi ascultate chiar si offline, atunci cand utilizatorii nu au acces la internet. De asemenea, listele si preferintele fiecaruia sunt sincronizate automat intre toate dispozitivele: PC, tableta sau mobil (iOS/Android).

Clientii Vodafone beneficiaza exclusiv de trafic gratuit in aplicatie, atat pe mobil cat si pe tableta, precum si de trei luni in care pot testa Zonga fara niciun cost. Dupa cele trei luni gratuite, acestia pot alege intre doua oferte speciale.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.