După mult anticipatul eveniment OpenWorld 2013 desfăşurat în septembrie la San Francisco, Oracle, unul dintre liderii mondiali din industria IT, organizează o serie globală...
oracle-logoDupă mult anticipatul eveniment OpenWorld 2013 desfăşurat în septembrie la San Francisco, Oracle, unul dintre liderii mondiali din industria IT, organizează o serie globală de întâlniri la cel mai înalt nivel al industriei, pentru a prezenta în detaliu inovaţiile dezvaluite în California.

Astfel, Oracle Day Bucureşti are loc pe 5 noiembrie şi se va focaliza pe provocările şi soluţiile pe care companiile trebuie să le ia în calcul pentru a maximiza oportunităţile unei economii digitale în plină creştere.

“Evenimentul Oracle Day este o combinaţie concentrată de întâlniri şi prezentări dedicate business-ului şi tehnologiei, cu un scop unic: de a le arăta clienţilor actuali şi potenţiali ai Oracle în ce fel puterea simplităţii poate schimba IT-ul într-o forţă care activează inovaţia în afaceri”, a declarat Sorin Mândruţescu, General Manager Oracle România.

Oracle Day prezintă studii ale unor cazuri de inovare aplicate în industrii, zone şi discipline diferite. Prezentările şi discuţiile analizează rezultatelele obţinute în situaţii reale de business.

Participanţii vor avea ocazia să afle în ce fel companiile pot beneficia de tehnologiile disruptive precum aplicaţiile cloud, mobile, sociale, analiza datelor, Big Data şi “Internetul Lucrurilor” – o lume a senzorilor conectaţi la centre de date pentru a dezvălui informaţii până acum necunoscute.

Oaspeţii Oracle Day vor avea oportunitatea de a cunoaşte cele mai noi produse Oracle, printre care şi cel mai important, Oracle Database 12c – o arhitectură multi-client de baze de date pregătită pentru cloud şi construită pe o platformă rapidă, scalabilă, fiabilă şi sigură.

Alte noi produse Oracle sunt soluţia de stocare ZS3, care îi ajută pe clienţi să reducă cu 65% procesele manuale de setare a bazelor de date, sau noile servere x86, care au stabilit un record mondial pentru cele mai bune rezultate atinse de un server x86 two-socket.

Oracle Day Bucureşti este unul din cele mai mari evenimente IT din România, cu un număr estimativ de 950 de participanţi din mediul de business şi IT. Agenda Oracle Day Bucureşti acoperă domenii extinse precum convergenţa dintre aplicaţiile cloud, mobile, sociale, mediul Big Data şi Internetul Lucrurilor.

Subiectele majore ale evenimentului includ:

  • Noile modalităţi de organizare a proceselor HR,
  • Relaţii cu clienţii în lumea reală,
  • De la Business Analytics la eficienţa companiei,
  • Bazele de date ca serviciu.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.