Voi ce va doriti de BLACK FRIDAY? Voi ce va doriti de BLACK FRIDAY?
Retailerul de electronice si electrocasnice Domo, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata locala de profil,  lanseaza incepand cu 1 noiembrie, aplicatia... Voi ce va doriti de BLACK FRIDAY?
SurveyDOMO-QR WEBRetailerul de electronice si electrocasnice Domo, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata locala de profil,  lanseaza incepand cu 1 noiembrie, aplicatia “Spune ce-ti doresti de Black Friday!”.

Aceasta  vine in sprijinul tuturor pasionatilor de reduceri tip “Black Friday”, oferindu-le acestora posibilitatea sa-si comunice asteptarile.

Aplicatia este realizata sub forma unui chestionar cu doar cinci intrebari, accesabila prin intermediul unui QR code si/sau link web. Pentru ca rezultatele sa fie cat mai bune, Domo a alocat QR coduri diferite, in functie de localizarea geografica a respondentilor si in functie de platformele de comunicare stabilite.

Participantii vor putea accesa aplicatia din orice magazin Domo, de pe site-ul domo.ro, newsletter-ul Domo, campania de bannere care se va derula on-line sau din machetele de presa.

Toti participantii la survey vor putea castiga, prin tragere la sorti, una din cele trei tablete Prestigio puse in joc. Valabilitatea studiului este 1 – 15 noiembrie 2013.

Rezultatele acestui studiu vor contribui la imbunatatirea intregului proces de ofertare pentru Black Friday. Vor fi avute in vedere aici atat aspecte care tin de ergonomicizarea retelei de magazine si a site-ului domo.ro, cat si adaptarea portofoliului de produse destinate acestui eveniment pentru fiecare target in parte.

Pentru participarea la survey accesati link-ul de mai jos: 

http://demoloyaltyinsights.cloudapp.net/MobileSurvey/ActiveSurvey?location=Site&company=Domo.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.