Assassin’s Creed IV: Black Flag, dezvoltat și în România, propune un nou protagonist, o nouă eră istorică şi elemente inovatoare de gameplay. Fanii sunt așteptați...
Assassin’s Creed IVAssassin’s Creed IV: Black Flag, dezvoltat și în România, propune un nou protagonist, o nouă eră istorică şi elemente inovatoare de gameplay. Fanii sunt așteptați sâmbătă, 2 noiembrie, în Media Galaxy Orhideea, de la ora 11:00, cu multe premii și ediții de colecție ale jocului. În premieră, vor avea ocazia să îi cunoască personal pe dezvoltatorii jocului, de la studioul Ubisoft.

Assassin’s Creed IV: Black Flag provoacă entuziaștii din România la o luptă pentru supraviețuire pe mare și pe uscat, care surprinde prin personajele inedite și noua poveste palpitantă. Astfel, gamerii vor avea ocazia de a lua parte la evenimentul de lansare al celui mai intrigant joc al seriei Assassin’s Creed de până acum.

Dezvoltat de mai multe studiouri Ubisoft, printre care şi cel din Bucureşti, Assassin’s Creed IV: Black Flag plasează jucătorul în anul 1715, pe vremea când pirații făceau legea și amenințau marile puteri din Europa. Luptele pe mare se împletesc cu cele de pe uscat, rezultatul fiind un gameplay exploziv, diferit de episoadele anterioare. Povestea şi lumea de joc se depărtează şi ele de moștenirea Assassin’s Creed, conflictul dintre asasini şi templieri cedând lumina reflectoarelor protagonistului Edward Kenway şi echipajului său de piraţi. În joc îşi vor face apariţia şi alţi pirați celebri precum Blackbeard, Calico Jack sau Benjamin Hornigold.

Participanţii la eveniment vor avea șansa de intra în pielea lui Edward Kenway pe console PlayStation 3, iar cei mai entuziaşti cunoscători ai universului AC vor fi răsplătiți cu premii demne de orice pirat: tricouri, ceasuri de buzunar, jurnale, postere, hanorace, brelocuri și multe alte surprize. În plus, fanii vor avea ocazia să îi cunoască persoal pe dezvoltatorii jocului de la studiul Ubisoft din Bucureşti.

Evenimentul se va încheia cu o tombolă, care oferă tuturor participanţilor șansa de a pleca acasă cu o ediție de colecție Assassin’s Creed IV: Black Flag – Buccaneer Edition, dar și cu ediții standard ale jocului.

Lansarea va avea loc sâmbătă, 2 noiembrie, începând cu ora 11:00, în magazinul Media Galaxy Orhideea, Calea Giuleşti, nr.1-3, sector 6, București.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.