M-am jucat timp de câteva zile cu noul monitorul portabil AOC E2251Fwu, un model cu o rezolutie Full HD de 22 de inch, care...
aoc-e2251fwu-1M-am jucat timp de câteva zile cu noul monitorul portabil AOC E2251Fwu, un model cu o rezolutie Full HD de 22 de inch, care se conectează prin USB la laptop sau PC pentru a reda imaginile sau prezentările business la o calitate mai bună. Apoi, mi-a fost foarte greu să mă despart de el. De ce?

AOC-ul este foarte ușor 2,65 kg și nu are nevoie de altă sursă de energie. Calitatea imaginilor este una foarte bună. Ideea de monitor portabil nu este rea, însă se poate numi portabil doar prin prisma alimentării. Este ideal pentru a viziona filme, prezentări PPT și grafice. Pentru un display Full HD stă foarte bine: contrastul este de 800:1, timpul de răspuns 5 milisecunde, iar luminozitatea medie 200cd/m2.

Panelul este LED backlit TN LCD, este mat, iar calitatea imaginii a fost foarte bună. Din păcate nu are funcții de control pentru contrast, luminozitate… cum ar fi de așteptat la un Full HD, nu are buton de on/off, nu are alte intrari gen VGA, DVI, HDMI să mai poți conecta și alte dispositive. Per total este un monitor foarte util și până la urmă, în pofida dimensiunii, cutia cu mâner îl face și mai portabil. Eu l-am folosit ca al doilea monitor pentru laptop și m-am cam obișnuit cu el!

Display

Tip display   LED

Diagonala   21.5″ / 22″

Rezolutie   1920×1080 (mai mare decat 67%)

Luminozitate   150

Tehnologie backlight LED / W-LED

Contrast   800:1

Timp de raspuns   5 ms

Rata de sincronizare – Vertical 60

Rata de sincronizare – Orizontal 67.5

Unghi de vizibilitate   170/160

General

Tehnologie panel   TN

Energy Star Compliant Da

Cabluri incluse USB

Consum energie operational 10 W (mai putin decat 99%)

Consum energie Stand by 1 W

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.