adidas, în colaborare cu designerul japonez Yohji Yamamoto, cel care a creat brandul adidas Y-3, lansează astăzi o ediție limitată a ghetei de fotbal...

adidasadidas, în colaborare cu designerul japonez Yohji Yamamoto, cel care a creat brandul adidas Y-3, lansează astăzi o ediție limitată a ghetei de fotbal adizero f50.

Doar 2,000 de perechi de ghete adizero f50 reinterpretate de designerul japonez au fost produse la nivel mondial. În România, aceasta serie limitată va fi disponibilă în exclusivitate în magazinul adidas din Băneasa Shopping City, începând de astăzi.

Pe partea frontală a ghetelor apare imaginea leului sacru, care îi păzea pe împărații Japoniei în vremurile antice. Yamamoto îmbină cultura modernă sci-fi cu acest design tradițional pentru a crea o conexiune între trecut și viitor. Rezultatul este o gheată care surprinde prin designul ei, care se inspiră din modă și reușește să atragă atenția tuturor pe terenul de fotbal.

Yohji Yamamoto

“Stilul meu este format dintr-un mix de tradiții antice cu influențe ale culturii japoneze moderne sci-fi. Îmi doresc ca această gheată să-i inspire pe jucători și să le ofere încrederea de care au nevoie pentru a-și scoate în evidență toate calitățile pe teren. Este foarte important ca un om să se poată exprima liber. Trebuie doar să-și urmeze instinctul.”

Yamamoto f50 folosește aceeași tehnologie ca gama actuală adizero f50 și le permite jucătorilor să își atingă viteza maximă. Precizia cu care au fost create ghetele este vizibilă în fiecare detaliu al designului, iar greutatea de numai 165 de grame le face cel mai ușor produs de acest tip de pe piață.

Noua gheată Yohji Yamamoto adizero f50 este disponibilă începând astazi, în exclusivitate în magazinul adidas din Băneasa Shopping City.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.