Cu toate că, în mare parte, colegii mei de la gadget & trends magazine s-au jucat cu iTab Raptor 10, tabletă comercializată la ora...

Raptor-8Cu toate că, în mare parte, colegii mei de la gadget & trends magazine s-au jucat cu iTab Raptor 10, tabletă comercializată la ora actuală pe piață sub brand românesc, mie mi-a revenit sarcina să fac un scurt review. Am deschis, am accelerat și în câteva ore mi-am dat seama ce și cum a reușit InfoTouch Systems, compania românească specializată pe tehnologia touchscreen, să lanseze iTab Raptor 10 în România. Targetul este clar: tinerii care vor să dețină un gadget trendy, cu o dimensiune generoasă de 10.1 și care se uită la raportul calitate-preț.

Altfel spus, noua tabletă InfoTouch Raptor 10  imnegrează un procesor quad core Cortex A9, Rockchip RK3188 fabricat pe tehnologia de 28 nm, cu GPU Mali400 MP4. Cu rezultate foarte bune în testele de specialitate, iTab Raptor 10 a fost gândită pentru o utilizare cât mai fluidă, bazată pe rapiditate și multitasking.

Ne-am dorit să venim pe piața autohtonă cu o tabletă care să reprezinte cu adevărat cerințele clienților: performanță la 10 inci, autonomie marită a bateriei, totul într-un preț accesibil. Credem că modelul iTab Raptor 10 reprezintă o tabletă potrivită pentru orice nevoie de utilizare, adaptată oricărui buget.”

Sorin Badoiu, CEO InfoTouch Systems

Ecranul de 10.1”, Samsung PLS, are o rezoluție de 1280×800 megapixeli și unghi de vizibilitate de 178 grade, oferă o experiență de vizionare deosebit de plăcută, indiferent dacă este vorba de fotografii, videoclipuri, filme sau pur și simplu de navigare pe Internet sau de editarea unor documente.

Bateria InfoTouch iTab Raptor 10, de 7200 mAh, combinată cu opțiunea de light senzor, facilitează prelungirea experienței de utilizare până la 10 ore de rulare de filme HD, 8 ore de navigare internet sau până la 6 ore de jocuri 3D. Conectivitatea include HDMI, WiFi, Bluetooth, permițând atașarea diferitelor periferice prin Bluetooth – căști, tastaturi, boxe.

Sistemul de operare preinstalat, Android 4.2.2, este completat de capacități multitasking și jocuri 3D, suportând personalizare prin acces direct în Google Play. Tableta InfoTouch vine cu 1 GB de RAM și oferă spațiu de stocare de 16 GB, care poate fi și extins cu până la 32 GB, prin micro SDHC. La final trebuie să vă mai spunem că tableta InfoTouch iTab Raptor 10 este disponibilă la prețul de 999 lei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.