Sa organizezi o petrecere de Halloween este un exemplu de nonconformism. Prietenii te vor invidia pentru curaj si toata lumea va fi curioasa sa...

halloween 3Sa organizezi o petrecere de Halloween este un exemplu de nonconformism. Prietenii te vor invidia pentru curaj si toata lumea va fi curioasa sa vada cum vei realiza decorul si costumele intr-un context ce se anunta infiorator.

In Statele Unite, Halloween-ul inseamna reinventarea casei in decoruri spectaculoase, uimitoare, provocarea spiritelor rele si a blestemelor. Ornamentele pentru casele de Halloween, de interior sau exterior, reproduc in mare masura atmosfera fantomatica a unei nopti de mister si distractie.

Intregul decor trebuie sa fie intunecat, plin de simboluri si efecte stranii, ca desprins dintr-un film de groaza infricosator. Simbolul cel mai reprezentativ al acestei sarbatori sunt dovlecii sculptati care prind viata o data cu luminitele asezate in interiorul lor si care nu trebuie sa lipseasca din fata casei niciunui impatimit al acestei sarbatori.

In ceea ce priveste florile decorative, acestea nu trebuie sa lipseasca, iar misiunea poate fi foarte simpla, daca iti pui la treaba imaginatia sau apelezi la specialisti precum echipa de designeri de la Floria.ro, care au creat o colectie de buchete de Halloween.

Cosulete cu dovleci, buchete speciale de Halloween, aranjamente florale in dovleci si flori napadite de paianjeni decorativi aduc spiritul acestei sarbatori la petrecerea care va fi cu siguranta memorabilia.

Nu te speria! Pastreaza in secret faptul ca paianjenii sunt decorativi, accentele de rosu nu sunt chiar sange, iar florile negre nu au fost blestemate de o vrajitoare rea. Toate sunt efecte realizate manual de designeri inspirati.

Halloween-ul nu este despre liniste si confort, ci despre groaza, trezirea vrajitoarelor si vampirilor, despre mumii si scheleti si costume indraznete de mirese moarte sau ghicitoare in glob de cristal. Deci indrazneste sa alegi flori infioratoare aranjamentele de pe mese.

Mai multe pe http://floria.ro/flori-de-halloween/

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.