ADATA Technology, companie de top între furnizorii de module DRAM ultra-performante și produse NAND Flash, lansează noua memorie mobilă DashDrive Durable UD311. Noul dispozitiv...

advertise341ADATA Technology, companie de top între furnizorii de module DRAM ultra-performante și produse NAND Flash, lansează noua memorie mobilă DashDrive Durable UD311. Noul dispozitiv este incredibil de compact și portabil, fiind dotat cu interfață USB 3.0 ce profită la maxim de tehnologia COB (Chip-On-Board), oferind viteze mari de transfer: pâna la 85 MB/sec (la citire).

Pe masură ce memoriile flash USB devin din ce în ce mai folosite pentru transportarea și distribuirea fișierelor, structurile și funcțiile acestor dispozitive evoluează. Cântărind doar 3 grame, UD311 este ultra-rezistent la apă și lovituri. Stickul poate fi purtat ca și breloc sau prins la un șnur. Căpăcelul strălucitor contribuie la aspectul frumos al dispozitivului. Dimensiunile reduse împreună cu interfața SuperSpeed USB 3.0 fac din UD311 mediul perfect de a distribui poze, muzică și filme.

Va fi disponibil în variante de 16GB si 32GB. Cumpărătorii modelului vor beneficia de software-ul gratuit UFDtoGO de la ADATA, un utilitar indispensabil pentru administrarea și actualizarea datelor.

Unul dintre cei mai mari furnizori de module DRAM și dispozitive Flash USB, oferă soluții complete de stocare precum carduri de memorie, SSD-uri și Hard Disk-uri portabile. Produsele ADATA sunt recunoscute internațional prin Premiile iF Design Germania, red dot, CES Best of Innovations, Good Design Japonia, Best Choice of Computex și Taiwan Excellence Gold. Solganul companiei, “Iubește, Trăiește, Visează”, reprezintă brand-ul ADATA și importanța inovațiilor aduse de companie.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.