Gaucho Girl și vedetele noii colecţii Meli Melo Gaucho Girl și vedetele noii colecţii Meli Melo
Cea mai nouă colecţie Meli Melo Paris – Gaucho Girl – este inspirată din frumuseţea rustică a pampasului Americii de Sud și se adresează, în... Gaucho Girl și vedetele noii colecţii Meli Melo
Gaucho Girl_1Cea mai nouă colecţie Meli Melo Paris – Gaucho Girl – este inspirată din frumuseţea rustică a pampasului Americii de Sud și se adresează, în mod special, femeilor puternice, independente, care nu se tem să-şi exprime personalitatea prin bijuteriile şi accesoriile statement pe care le poartă.

„Bijuteriile şi accesoriile noii linii propun clientelor noastre contraste subtile,  în tonuri de culori reci şi elegante, cusături mari şi detalii din dantelă, precum şi inserţii din piele, metal sau franjuri. Fiecare element al colecţiei Gaucho Girl emană un aer rustic, dar în acelaşi timp plin de feminitate şi şarm”, a declarat Oana Lazăr, Marketing Manager al Meli Melo Paris.

Nuanţele predominante ale colecţiei Gaucho Girl sunt cele de negru, albastru închis, cărămiziu şi maro, alături de tonurile de galben şi roşu-carmin. Detaliile din piele, lac, aramă vintage şi piatră neşlefuită, în combinaţie cu inserţiile din lână şi texturile tricotate îşi pun definitiv amprenta asupra acestei colecţii.

Gaucho Girl_3În ceea ce priveşte cerceii şi colierele în tendinţe, piesele din noua colecţie sunt masive, impunătoare, fiind realizate pe baza unor combinaţii de materiale ce îmbină frumuseţea metalelor vintage cu cea a pietrelor neşlefuite şi a inserţiilor din imitaţie de lemn, piele şi lână. Designul acestora este, de asemenea, deosebit. Formele supradimensionate, neregulate şi detaliile atent lucrate fac din acestea nişte accesorii de-a dreptul irezistibile.

Cum orice ţinută trebuie completată cu un inel şi cu o brăţară pe măsură, colecţia Gaucho Girl aduce în prim plan o serie de inele şi brăţări cu forme deosebite, inspirate, de asemenea, din frumuseţea stilul rustic, uşor ancestral. Inelele în formă de corset, cele interconectate prin lanţuri, cu pietre masive sau cele realizate din metale rugoase, tăiate neregulat, alături de brăţările supradimensionate, din piele, blană scurtă de diferite culori sau cele din metal, cu detalii din lanţuri sau franjuri, completează perfect ţinuta, ajutând la crearea unui outfitt de efect.

Gaucho Girl_2Gaucho Girl propune o serie de genţi încăpătoare, bine compartimentate, cu o coloristică specifică acestui sezon. Formele geometrice râmân în trend şi pentru această colecţie, iar în ceea ce priveşte materialele din care genţile sunt confecţionate, pielea, pielea întoarsă şi inserţiie din blană, cât şi cataramele solide şi detaliile din lanţuri, nu lipsesc. De asemenea, modelele Satchel bag sunt piesele de rezistenţă ale acestei colecţii.

Pălăriile şi eşarfele din noua colecţie sunt şi ele un must-have al sezonului. Animal print-ul, esarfele tricotate şi cu franjuri, alături de pălăriile negre stil cowboy te trimit imediat cu gândul la ţinutele purtate de femeile din Vest.

Gaucho Girl aduce, de asemenea, în prim plan şi o gamă de centuri de tip corset, curele şi brâuri deosebite, care dau un plus de feminitate acestei ţinute, cu accente masculine, in prima faza.

Noua colecţie Meli Melo Paris este disponibilă în cele 41 de magazine din reţea, atât în România, cât şi în Bulgaria sau Republica Moldova, începând cu 11 octombrie, 2013.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.