Wizz Air, cea mai mare linie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est a  anunţat că va converti 26 de aeronave A 320...
wizz-air-a-321Wizz Air, cea mai mare linie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est a  anunţat că va converti 26 de aeronave A 320 din comanda viitoare în aeronave Airbus A321. În prezent, compania are o flotă de 45 de aeronave Airbus A320 şi va converti parţial comanda încât să acopere expansiunea permanentă a reţelei de destinaţii.

Airbus A321 este cea mai mare aeronava din gama A320, având o autonomie mai mare în comparaţie cu A320. Având aceeaşi anvergură a aripilor ca A320, este cu 7m mai lung şi poate transporta în plus 40 de pasageri, permiţând astfel acoperirea cererii pe cele mai populare rute Wizz Air.

Recent Wizz Air a anunţat noi rute pe sectoare de zbor mai lungi, spre ţări ca Israel, Azerbaijan, EAU şi Rusia. Aceste aeronave  de capacitate mai mare vor fi folosite pentru unele dintre aceste noi rute.

Wizz Air este cea mai mare companie low-fare din Europa Centrală şi de Est şi operează o flotă de 45 de aeronave Airbus A320 de la 18 baze, 290 de rute facând legatură cu 95 de destinaţii din 35 de ţări.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.