Ca şi când zvonurile legate de Nexus 5, următorul flagship al gigantului Google, nu ar fi fost suficiente, chiar compania mamă aruncă pe piaţă...
nexus-5Ca şi când zvonurile legate de Nexus 5, următorul flagship al gigantului Google, nu ar fi fost suficiente, chiar compania mamă aruncă pe piaţă o informaţie esenţială legată de cel mai nou smartphone care va apărea sub brandul acesteia.

Recent, pe marketplace-ul celor de la Google, a apărut o fotografie cu cel mai nou device creat de LG pentru Google, Nexus 5, una dintre cele mai aşteptate lansări ale toamnei, însoţită de preţul la care device-ul va putea fi achiziţionat în Statele Unite: 349 de dolari pentru versiunea de 16 GB.

Gadget trends: Apple dă din nou ora exactă în tehnologie

La scurt timp,  informaţia, care nu cuprindea însă şi alte detalii despre telefon, a fost retrasă din Google Play. O eroare din partea creatorilor celui mai folosit sistem de căutare sau o strategie de marketing menită să anunţe cu surle şi trâmbiţe mult aşteptatul telefon?

Se pare că vom mai avea puţin de aşteptat până să ne convingem de sloganul noului Nexus 5: “Capture the everyday and the epic in fresh new ways”.  Google a pus la punct ultimele detalii în vederea lansării Android 4.4, noul OS urmând să fie prezentat împreună cu telefonul LG Nexus 5 în cadrul unui eveniment oficial programat să aibă loc la finalul acestei luni.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.