Reţeaua de farmacii DONA, unul dintre principalii jucători de pe piaţa locală de farma, lansează platforma online calculeazareteta.ro, prin care pacienţii pot afla cu...
Farmaciile-DONAReţeaua de farmacii DONA, unul dintre principalii jucători de pe piaţa locală de farma, lansează platforma online calculeazareteta.ro, prin care pacienţii pot afla cu uşurinţă preţul pe care urmează să îl plătească pentru produsele prescrise de medic.

Cu ajutorul unui formular simplu, pacienţii vor avea acces la baza de medicamente eliberate pe reţetă din întreaga reţea de unităţi farmaceutice DONA şi, în funcţie calitatea de asigurat avută şi de apartenenţa la Casele locale de Asigurări de Sănătate, pot afla în doar câteva secunde preţul reţetei.

Studenţii la Farmacie vor putea face practică în farmaciile DONA prin Bursele de Excelenţă

„Platforma www.calculeazareteta.ro facilitează, într-un mod transparent, accesul la informaţie cu privire la preţul pe care trebuie să-l plătească pacienţii pentru reţetele prescrise. În plus, astfel se economisesc resurse importante de timp şi energie. Continuăm, prin această platformă, misiunea de a informa şi de a ajuta pacienţii să ia cea mai bună decizie pentru ei. În aceeaşi direcţie am mai lansat în această vară o aplicaţie de smartphone prin care pacienţii pot afla cea mai apropiată unitate farmaceutică unde este disponibil medicamentul de care au nevoie. Aplicaţia s-a bucurat de succes până acum, înregistrând peste 4.000 de descărcări. Rezultatele ne-au încurajat să continuăm să propunem noi instrumente mobile utile pacienţilor noştri”, a explicat Ana Maria Petculescu, Director de Marketing Farmaciile DONA.

Farmaciile DONA este una din cele mai mari reţele de farmacii, cu capital integral românesc, având o experienţă de peste 20 de ani pe piaţa locală şi deservind lunar peste 1 milion de pacienţi din toată ţara. Compania are peste 1.500 de angajaţi şi numără peste 220 de farmacii în toată ţara.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.