45.000 de persoane au vizitat Promenada, în 17 octombrie, data marii lansări către public a centrului comercial, dezvoltat de Raiffeisen evolution. Clienții au apreciat...

PROMENADA-3245.000 de persoane au vizitat Promenada, în 17 octombrie, data marii lansări către public a centrului comercial, dezvoltat de Raiffeisen evolution. Clienții au apreciat designul modern și ambianța cosmopolită din cel mai nou mall al Capitalei, bucurându-se în același timp de promoțiile și reducerile retailerilor din ziua inaugurării. 

Atmosfera de sărbătoare a fost completată de un recital al membrilor Orchestrei Silvestri care au oferit vizitatorilor Promenada atât partituri clasice, cât și melodii moderne, intrepretate într-o manieră clasică.

Datele de trafic au depășit așteptările noastreconfirmându-ne faptul că locația, mixul puternic de chiriași și calitatea construcției pot asigura succesul proiectului”, a declarat Markus Neurauter, Managing Director, Raiffeisen evolution, adaugând: “Suntem încrezători că experienţa primei zile în Promenada îi va determina pe vizitatori să revină cu plăcere la noi.

Începând de la ora 20.00 terasa de 7.000 de mp a fost animată de show-ul trupei Moonlight Breakfast, un spectacol modern de muzică, proiecții video și lumini, urmat de un spectaculos foc de artificii.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.