De astăzi, 17 octombrie, îşi vor deschide porţile, în premieră pentru România: H&M Home – colecția de decorațiuni interioare a brandului H&M, iCentre –...

PROMENADA (12)De astăzi, 17 octombrie, îşi vor deschide porţile, în premieră pentru România: H&M Home – colecția de decorațiuni interioare a brandului H&M, iCentre – cel mai nou Apple premium reseller, primul magazin Kazar, primul magazin mono-brand LEGO, Musette Man, primul magazin Nobilis dintr-un centru comercial.

În același timp, va fi deschis și primul magazin (sex-shop) Private Affairs, primul magazin Suvari, primul magazin al retailer-ului internațional Tchibo, și magazinul ZooperKidz, ce va comercializa produsele Disney pentru copii.

Promenada va oferi, de asemenea, vizitatorilor săi și „magazine boutique”, precum Contessina, Botegga delle Scarpe, Pretty Ballerinas sau Roberto Bravo, disponibile exclusiv în noul centru comercial.

Pentru o galerie foto, vezi: 

– Cum arată Promenada, cel mai nou mall din România – GALERIE FOTO

Design avangardist & materiale revoluționare

Designul centrului comercial Promenada este bazat pe linii curbe, mult alb, dar și pe accente de culoare imprimate de sticla folosită pe fiecare etaj, ce împrumută culorile logotipului. Prin luminatoarele ovale de la ultimul nivel şi prin golurile asimetrice realizate pe culoarele fiecărui etaj, lumina naturală pătrunde până la demisol. Tehnologia utilizată pentru construcţia luminatoarelor este similară cu cea utilizată în realizarea marelui stadion Allianz Arena din München.

Pentru execuția fațadei exterioare a centrului comercial s-au folosit panouri Alucobond și sticlă. La interior a fost folosit un material de ultimă generație – HI-Macs, material ce conferă o serie de avantaje, atât în execuție, cât și în exploatare: prezintă o suprafață fină, neporoasă, o flexibilitate foarte bună, asigură îmbinări invizibile și ușurință în întreținere și exploatare.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.