Luxoft, unul din furnizorii de top de servicii de dezvoltare software, anunţă lansarea unei serii de evenimente online susţinute de autorităţi din domeniul tehnologiei...
luxoftLuxoft, unul din furnizorii de top de servicii de dezvoltare software, anunţă lansarea unei serii de evenimente online susţinute de autorităţi din domeniul tehnologiei şi vorbitori cu statut de „rock star” în comunitatea IT globală.

Sub numele de Luxoft Technology Series (LTS), webinariile se adresează profesioniştilor IT care doresc să atingă nivelul de expert în domeniu. LTS oferă aceeaşi propunere de calitate precum cele mai bune conferinţe IT din lume, cu o singură diferenţă importantă: webinariile oferite de Luxoft sunt gratuite.

Webinariile IT gratuite încep din 30 octombrie 2013 şi pot fi accesate de un număr nelimitat de participanţi.

Primul webinar, care va avea loc pe 30 octombrie, va fi susţinut de Shai Almog, CEO şi Cofondator al Codename One, o companie ce permite dezvoltatorilor Java să creeze aplicaţii pentru toate dispozitivele mobile. Almog va aborda în amănunt dezvoltarea de aplicaţii mobile multi-platformă bazate pe Java şi modul în care funcţionează aceste tehnologii.

Printre punctele cheie ale prezentării sale se numără:

  • Istoria şi peisajul dispozitivelor mobile
  • Dezvoltare multi-platformă vs. dedicată – alegerea celei mai bune abordări
  • Înţelegerea platformelor dedicate
  • Abordări şi termeni multi-platformă – HTML, componente Lightweight, Heavyweight, runnere, translatoare, compilatoare
  • Java pe dispozitivele de astăzi, instrumente low level: XMLVM, J2ObjC, RoboVM, Avian şi Dalvik
  • Multi-platformă vs. WORA
  • Crearea unei aplicaţii simple
  • Bits şi bytes, cum funcţionează abstractizările pe platformă – ce se generează în termeni nativi

Luxoft este unul dintre furnizorii de top de servicii de dezvoltare software şi soluţii IT inovatoare către o bază de clienţi globali, în majoritate companii multinaţionale. Activitatea de bază a companiei se desfăşoară în Europa Centrală şi de Est, unde Luxoft are 14 centre de dezvoltare, 19 birouri şi o prezenţă în 12 ţări unde are peste 6.300 de angajaţi. Luxoft are sediul central în Zug, Elveţia şi este listată la Bursa de Valori New York (LXFT US).

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.