Deborah Lippmann lansează în această toamna JEWEL HEIST, o colecţie în ediţie limitată, cu un nou tip de lăcuire nemaivăzut până acum şi cu...
Untitled-1 copyDeborah Lippmann lansează în această toamna JEWEL HEIST, o colecţie în ediţie limitată, cu un nou tip de lăcuire nemaivăzut până acum şi cu reflexii impresionante ale întregului spectru de culori.

Colecţia de toamnă 2013 cuprinde culori de bijuterii în nuanţe luxoase leite aurului, smaraldului şi safirului: Fake It Til You Make It, o strălucire de aur, Glitter And Be Gay, un galben intens ca al unui canar, Laughin’ To The Bank, un verde luminos de smarald, Shake Your Money Maker, un smarald radiant, plin de splendoare, Rolling In The Deep, un albastru misterios de la miez de noapte şi Va Va Voom, un safir efervescent. Aplicate pe unghii doar într-un singur strat sau mai multe, toate aceste culori inspiră opulenţă.

MADISON absolute beauty ofera parfumuri exclusiviste, parfumuri de nişă, parfumuri rare, esenţe de cameră şi numeroase produse cosmetice preţioase.

Liniile întrunesc întotdeauna cele mai înalte standarde ale artei tradiţionale, măiestriei parfumeriei, geniului, ale modernismului şi ale talentului creator.

Sunt primii care vă aduc lansări sezoniere ale celor mai noi apariţii în domeniul parfumeriei de nişă.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.