Spune câte goluri crezi că va marca Steaua în meciul de săptămâna viitoare din Champions League împotriva celor de la Basel și poți câștiga...
cONCURS-doSpune câte goluri crezi că va marca Steaua în meciul de săptămâna viitoare din Champions League împotriva celor de la Basel și poți câștiga prin tragerea la sorți 4 sticle de vin Steaua Bucureşti. Și pentru că un vin de calitate este musai să fie băut cu cei dragi și poate aceștia preferă un vin Rose alături de cele 4 sticle de vin Steaua puteți câștiga și 2 sticle de vin Merlot Rose din gama Domeniile Ostrov.  Premiul este pus la bătaie de Gadget & Trends Magazine și Domeniile Ostrov!

Pentru a participa la concurs, trebuie să dai Like la pagina de Facebook a Gadget & Trends Magazine şi apoi să menţionezi, într-un comentariu pe SITE, câte goluri crezi că va marca Steaua în meciul de săptămâna viitoare din Champions League împotriva celor de la Basel.

Concursul se va încheia, miercuri – 23 octombrie, când câștigătorul va fi ales prin tragere la sorţi. Acesta își va putea ridica premiile după ce va contacta echipa Gadget & Trends Magazine prin Facebook, e-mail, telefon, etc. În condițiile în care nimeni nu va ghici scorul corect al partidei vom trage la sorți, aleatoriu, un câștigător, dintre participanții care s-au înscris la concurs și care au respectat regulile impuse.

Dacă apreciați vinul bun, de calitate și nu mai aveți răbdare sau dacă vreți să beți vin “Steaua” în timp ce vă susțineți echipa preferată, puteți comanda pe http://www.vinpentrutine.ro/ro/ unde plătești 4 sticle și primești 6 iar transpotul în București este GRATUIT. Și vezi nu rata reducerea de 10% la vinurile din Gama Domeniile Ostrov din Carrefour care este valabilă până pe 23 octombrie.

Și pentru a mării șansele ca vinurile Domeniile Ostrov să ajună la voi acasă faceți o plimbare și pe pagina de Facebook Domeniile Ostrov, un alt concurs vă așteaptă acolo:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=590610057672143&set=a.161215153944971.43527.143148239084996&type=1&theater

Notă: pentru a participa la tragerea la sorţi trebuie să dai Like la pagina de Facebook Gadget & Trends Magazine! Cei care nu au dat Like la această pagină nu vor fi incluşi în tragerea la sorţi.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.