F64 Studio aniverseaza 12 ani de la infiintare cu o petrecere ca la carte si reduceri cash in valoare totala de 100.000 de euro. Pe...
F64F64 Studio aniverseaza 12 ani de la infiintare cu o petrecere ca la carte si reduceri cash in valoare totala de 100.000 de euro. Pe langa suprizele amanuntit planificate pentru petrecerea din Showroom-ul F64 din Bd. Unirii nr. 45, care promit o seara de neuitat cu  sfaturi de la fotografi celebri, premii, sampanie, muzica buna, F64 Studio isi surprinde clientii, atat pe cei noi cat si pe cei fideli, cu reduceri de pret la majoritatea categoriilor de produse din portofoliu.

Iata mai jos o serie de oferte de nerefuzat de care orice fotograf, amator sau profesionist, trebuie sa profite zilele aceasta, ele fiind valabile doar in perioada 16 -20 octombrie, inclusiv. F64 ofera in aceasta perioada reduceri la aparate foto, camere video, obiective si accesorii foto care abia asteapta sa-si faca loc in trusele foto ale clientilor.

De asemnea, F64 recompenseaza fidelitatea clientilor care i-au fost alturi cu reduceri speciale. Astfel, Clientii Silver si Gold, cei care sunt in programul de Fidelizare F64,  primesc vouchere de 6%, respectiv 12% din valoarea comenzilor pe care le fac in perioada 16-20 octombrie si le pot folosi la achizitiile pe care le vor face in perioada 21-31 octombrie.

Toate ofertele  le puteti vedea  aici http://www.f64.ro/lp/12ani#blid.  

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.