Reţeaua franceză de hipermarket-uri Auchan, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de profil, va intra pe segmentul rezidenţial odată cu...
auchan coresiReţeaua franceză de hipermarket-uri Auchan, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de profil, va intra pe segmentul rezidenţial odată cu finalizarea proiectului de la Braşov.

Auchan Braşov Coresi, al doilea proiect ca mărime al reţelei la nivel local (odată finalizat, hipermaketul va deţine o suprafaţă de 13.000 de metri pătraţi) după Auchan Titan din Capitală (care are o suprafaţă de 16.000 de metri pătraţi), va fi finalizat în 2015. Întregul parc se va întinde pe o suprafaţă de 100 de hectare, achiziţionată prin intermediul diviziei imobiliare, Immochan.

“Am achiziţionat o suprafaţă de 100 de hectare în zona Tractorul din Braşov, circa 10% din suprafaţa întregului oraş. Lucrările sunt în curs de desfăşurare, proiectul de acolo urmând să fie livrat pe etape”, a declarat Patrick Espasa, director general Auchan România.

Potrivit acestuia, în primă fază, compania va finaliza lucrările pentru hipermarketul Auchan şi o zonă de shopping, ulterior urmând să fie finalizate lucrările unui complex de locuinţe şi al unei zone office şi industriale. În urmă cu un an, moment în care grupul a achiziţionat terenul, investiţia pentru dezvoltarea zonei Tractorul din Braşov era estimată de reprezentanţii Auchan la circa 60 de milioane de euro.

În 2012, grupul Auchan a înregistrat o cifră de afaceri consolidată de 60,2 miliarde e euro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.