A trecut ceva timp de cand nu ai mai vazut un film bun? Noi punem la bataie o invitatie de 2 persoane la filmul Gravity...
concursA trecut ceva timp de cand nu ai mai vazut un film bun? Noi punem la bataie o invitatie de 2 persoane la filmul Gravity 3D – Misiune in spatiu la Cinema City din Sun Plaza. Tot ce trebuie sa faci este sa ne lasi un comentariu in care ne spui ce ai face daca ai ramane izolat in spatiu, sa dai like paginii de facebook Gadget&Trends (http://www.facebook.com/Gadget.Trends) si un share la concurs. Castigatorul il alegem vineri la ora 16:00,  prin tragere la sorti, asa ca ramai cu ochii pe site.

Despre film:

Bullock va interpreta rolul lui Dr. Ryan Stone, un medic foarte bine calificat în domeniul bioingineriei aflat la prima sa misiune în spaţiu alături de veteranul astronaut Matt Kowalsky (Clooney), care se află pentru ultima dată la comanda unei nave înainte de pensionare.

Însă în timpul unei misiuni de rutină în afara navetei, se întâmplă un dezastru. Aceasta este distrusă, lăsându-i pe Stone şi Kowalsky complet singuri – legaţi unul de altul şi de nimic altceva, descriind spirale în întuneric.

Tăcerea insuportabilă le spune că au pierdut orice legătură cu Pământul… şi orice şansă de a fi salvaţi. Pe măsură ce frica se transformă în panică, cu fiecare gură de aer se consumă puţinul oxigen rămas. Însă singura cale de a ajunge acasă este aceea de a înainta prin terifianta întindere a spaţiului.

 • Cristi

  17/10/2013 #1 Author

  As incerca sa arunc cu obiectele care le mai am in directie opusa, pentru a ma propulsa spre nava 🙂

  Reply

 • Andu

  17/10/2013 #2 Author

  As privi Terra si as incerca sa numar bucatelele de autostrazi care se vad pe teritoriul Romaniei….

  Reply

 • Carol

  17/10/2013 #3 Author

  As incerca sa nu ma panichez ca in scurt timp voi ramine fara oxigen. Daca as putea, m-as gindi ca dupa moarte nu are cum sa fie mai rau. Si, probabil, m-as sinucide inainte sa ramin fara oxigen, pentru ca mi-e groaza de o astfel de moarte. Si m-as gindi cit as putea de mult la baieietul meu.

  Reply

 • Adriana Elena Stanescu

  17/10/2013 #4 Author

  Probabil as incerca sa caut variante salvatoare, as planta diferite plante care sa creeze aer respirabil 😛

  Reply

 • balana

  17/10/2013 #5 Author

  Hmmm…. Buna intrebare…
  Instinctul de supravietuire m-ar ajuta atat cat se poate sa ma lupt pt viata mea si sa ajung cu bine pe pamant.

  Reply

 • Aldea Silviu

  18/10/2013 #6 Author

  as incepe sa compun piese noi pentru Fuego!

  Reply

 • Radu Nicolae

  18/10/2013 #7 Author

  Daca as ramane izolat in spatiu, as incerca sa construiesc un teleportor sa o pot teleporta pe soacramea acolo si pe mine pe pamant 🙂

  Reply

 • Radu Stefania

  18/10/2013 #8 Author

  Daca as ramane izolata in spatiu, as face un plan pentru a sta acolo cat mai mult…sa scap de datoriile de pe Pamant 🙂

  Reply

 • Marian Crăciun, Jurnalist

  18/10/2013 #9 Author

  In urma tragerii la sorti, castigatorul unei invitatii duble la filmul Gravity… este … Andu! Il rugam sa ne contacteze si va dorim succes in continuare la un nou concurs!

  Saptamana viitoare punem la bataie o invitatie la filmul: PRINTESA DIANA, iar acum avem pentru voi cateva sticle de vin….

  Vezi:

  http://thetrends.ro/2013/10/17/concurs-te-premiem-cu-vin-personalizat-domeniile-ostrov-f-c-steaua-bucuresti-2/

  Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.