Camera video JVC GC-PX100, câştigătoarea de anul acesta a premiului Asociaţiei Europene de Sunet şi Imagine (EISA) pentru cea mai bună cameră video, va...
219672_GC-PX100B-nv-2Camera video JVC GC-PX100, câştigătoarea de anul acesta a premiului Asociaţiei Europene de Sunet şi Imagine (EISA) pentru cea mai bună cameră video, va fi disponibilă în oferta retailerului online eMAG începând cu data de 1 noiembrie.

Potrivit reprezentanţilor Falcon Electronics, importatorul local al gadgeturilor JVC, preţul camerei va fi de 4.999 lei, TVA inclus.

Amintind de camerele profesionale ca design şi oferind atât avantajele unei camere video full HD, cât şi posibilitatea de a prelua imagini la calitate de DSRL, totul într-un dipozitiv uşor şi rapid de folosit, GC-PX100 impresionează prin calitatea imaginii pe care o oferă.

Dotată cu lentile F 1.2 GT şi un senzor de imagine CMOS extrem de eficient, se descurcă remarcabil indiferent de condiţiile de iluminare. Înregistrarea de mare viteză cu 500 de cadre pe secundă şi redarea în slow motion, o face ideală pentru captarea imaginilor foarte alerte. Funcţia WiFi încorporată face mult mai simplă descărcarea filmelor pe tabletă sau PC şi share-uirea lor cu prietenii din canalele de social media.

Falcon Electronics este liderul pieţei româneşti în domeniul echipamentelor electronice pentru autovehicule. Cu peste 16 ani de experienţă în importul şi distribuţia de electronice auto, Falcon comercializează produse performante, aparţinând unor branduri de renume mondial, între care şi echipamentele multimedia şi audio-video de la JVC.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.