Producătorul de electrocasnice Indesit Company, lansează o nouă colecţie de hote high-definition sub brandul Hotpoint, cu design multifuncțional și detector automatizat pentru miros și...
Hota HOTPOINT - structura estetica si functionala Curved GlassProducătorul de electrocasnice Indesit Company, lansează o nouă colecţie de hote high-definition sub brandul Hotpoint, cu design multifuncțional și detector automatizat pentru miros și vapori, ce monitorizează constant nivelul din timpul gătitului al acestora, pornind și oprind hota în mod automat si optimizând astfel consumul.

Dotate cu filtre speciale pentru miros și grăsime, noile hote rețin până la 96% din mirosuri și absorb până la 91% din grăsimi.

Detectorul automatizat garantează, prin temporizator, oprirea sau pornirea hotei exact atunci când este nevoie, optimizând astfel consumul. Mai mult de atât, noile hote sunt echipate cu motor silențios, fără perii, care permite reducerea consumului de energie cu până la 63% față de hotele standard.

Serial Gadget&Trends Magazine: Un Back to College digital – un frigider bun păstrează mâncarea de acasă 

“Noua gamă de hote anticipează tendințele la nivel internațional și îmbină cele mai puternice caracteristici Hotpoint:  experiența și design-ul deosebit și know-how-ul tehnologic. Clienții vor aprecia cu siguranță design-ul modern, cât și funcțional, care face ca noile hote să fie ușor de folosit și eficiente până în cel mai mic detaliu, oferindu-le  o nouă experiență de gătit.”, a declarat Rodica Stere, director de marketing Indesit Company România.

Design-ul noii linii Hotpoint îmbină latura estetică cu cea practică, fiind multifuncțional, eficient și ușor de folosit.

Gama, include și o serie de hote cu filtre speciale pentru miros, abur, fum și grăsime. Filtrul pentru miros, un filtru cilindric de cărbune, acționează prin granulele active de carbon și reduce până la 96% din mirosurile care se produc în timpul gătitului. Acestuia i se adaugă filtrul pentru grăsimi, cu mecanismul spiralat Dual Filter, care absoarbe până la 91% din grăsime, protejând astfel motorul și permițând curățarea și întreținerea cu ușurință. Filtrul pentru fum și vapori, dotat cu o nouă motorizare, atinge nivelul maxim de absorbție și purifică aerul din bucătarie. În plus, noua gamă include și hote cu filtre pentru saturație care detectează și anunță în mod automat când trebuie schimbate filtrele. De asemenea, sistemul X-Duct reduce sunetul de până la 16 ori, noile modele fiind extra silențioase.

Noua linie de hote Hotpoint, formată din structurile estetice și funcționale Pyramid, TBox, Chimney, TBox Luce, Chimney Touch, Curved Glass, Flat Glass, Chimney Soft Buttons, TBox Soft Buttons,  Curved Soft Buttons, Flat Soft Buttons,  este disponibilă în magazinele partenere.

Hotpoint este marcă a Indesit Company, unul din liderii europeni de pe piaţa producătorilor de aparate de uz caznic, precum maşini de spălat rufe, uscătoare, maşini de spălat vase, aparate frigorifice, hote, cuptoare şi plite.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.