Imaginarium, brandul specializat in jucarii , lanseaza noua tableta pentru familii, Paquito Mini, versiunea cea mai compacta, mai usora si mai subtire, proiectata  pentru...
imaginarium-paquito-miniImaginarium, brandul specializat in jucarii , lanseaza noua tableta pentru familii, Paquito Mini, versiunea cea mai compacta, mai usora si mai subtire, proiectata  pentru a juca, conecta si pentru a  invata. Noua tableta cu tehnologie de la Imaginarium are un design nou, quad core 4, microprocesor, 8 “, ecran capacitiv multi-touch, carcasa rosie din aluminiu, memorie 8 GB expandabila cu card SD, camera fata si camera din spate ( 2 megapixeli ), mediu multiutilizator, port USB, Bluetooth, WiFi, cablu HDMI si butoane noi pentru a spori gradul de utilizare.

O alta evolutie importanta este noua versiune a Mágicos 2.0, mediul creat de Imaginarium pentru distractie, invatare si siguranta copiilor, care este disponibil exclusiv pentru SuperPaquito si Paquito Mini.

Paquito Mini ® este recomandat pentru copiii de peste sase ani, se poate personaliza si poate avea  desktop-uri diferite: acasa, la scoala, creativitate, librarie si divertisment. De exemplu, agenda ajuta copilul sa se organizeze, tabla de recompense pentru a stabili obiective, plus un sistem  de mesagerie integrat si distractiv, emoticon-uri pentru a vorbi cu prietenii si familia, si o aplicatie  Post-it o care poate fi folosita pentru a lasa mesaje.

Aceasta include, de asemenea, noua aplicatie  PaquitoLand, platforma cu  continut Imaginarium, este potrivita pentru divertisment si educarea  copiilor, cum ar fi jocuri de invatare a limbii  engleze realizate cu sprijinul British Council.

In plus, copiii pot descarca aplicatii inovatoare, jocuri, carti, muzica … direct din I-Moon, biblioteca unde se pot juca online si unde gasesc aplicatiile  lor preferate In plus, tableta are o gama de accesorii de inalta calitate, cum ar fi husa reversibila si carcasa din silicon, piele cu  sistem magnetic. Noua tableta este disponibila in 17 limbi si pretul sau este de 799 Lei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.