Casa Frumoasă Store îi invită pe domni, în perioada 14 – 20 octombrie, să participe la Scabal Made-To-Measure Days pentru a-și realiza costumul perfect...
ScabalMG2Casa Frumoasă Store îi invită pe domni, în perioada 14 – 20 octombrie, să participe la Scabal Made-To-Measure Days pentru a-și realiza costumul perfect pentru petrecerile din sezonul de iarnă.

Invitații vor fi întâmpinați în aceeași manieră exclusivistă, cu servicii de primire personalizată VIP, valet parking, pregătirea outfit-urilor înainte de venirea clientului, discreție, confort și intimitate prin rezervarea unui etaj sau a întregului magazin. În premieră, cu ocazia acestor sesiuni, cei care își vor comanda un costum, vor primi o cămașă cadou.

Atunci când un client nou al magazinului Casa Frumoasă își dorește un costum Made-To-Measure, îi recomandăm să vină îmbrăcat cu în costum pentru astfel că este mai ușor să îți dai seama de stilul fiecăruia și ce consideră el a fi un costum bun decât dacă vine casual, în jeanși. De asemenea, ar fi bine să își reserve o oră și jumătate, timpul optim pentru această etapă inițială întrucât avem pe lângă o discuție de acomodare, sau despre modele, stofe, captuseală, nasturi și una de partea tehnică, de luare a măsurilor. După realizarea costumului care durează între 3 și 5 săptămâni, programăm încă o întâlnire cu clientul și persoana care a luat masurile, întrucât aceasta știe cel mai bine ce poate să modifice și ce nu

Julia Kristensen, Owner Casa Frumoasă

Conceptul Scabal Made-to-Measure nu se compară cu niciun altul. Cu un portofoliu de peste 5.000 de tipuri de stofe şi o varietate de peste 200 de opţiuni de personalizare, construcţia unui costum Made-To-Measure Scabal impune un parcurs ritualic, de-a lungul căruia clientul va fi asistat de o echipă de profesionişti cu sfaturi și recomandări în funcție de imagine, personalitate, tendințe de sezon, tipar sau țesături.

După alegerea unui tipar potrivit fizicului, urmează stabilirea detaliilor: căptușeala – 45 de culori, tipuri de nasturi, buzunare sau şliţ. Perfecțiunea stă în detalii, de aceea clientul poate, de exemplu, adăuga un buzunar interior pentru telefonul mobil si unul mai mare pentru biletele de avion sau de tren. Inițialele brodate pe interiorul sacoului și alegerea unei culori contrastante de sub guler ​​asigură crearea unui costum complet unic. O altă noutate o reprezintă personalizarea nasturilor: inițialele clientului (maximum 3 caractere), sunt gravate pe fiecare nasture în parte.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.