Noutatea pe care o aduce RCS & RDS clienților de la 1 noiembrie este dată de două noi tipuri de abonament de internet: Digi...
rcs 1gbsNoutatea pe care o aduce RCS & RDS clienților de la 1 noiembrie este dată de două noi tipuri de abonament de internet: Digi Net Fiberlink 500 si Digi Net Fiberlink 1000. Primul oferă abonaților viteză de internet de până la 500 Mbps la prețul de 49 lei, iar al doilea garantează chiar 1 Gbps contra unui abonament de 59 lei, TVA inclus.

Valentin Popoviciu, director de dezvoltare al companei susține că abonamentele se adresează clienților persoane fizice și pot fi oferite de către RCS & RDS în rețelele sale din toată țara, în peste 150 de localități, în zonele urbane, dar și în cele periferice și rurale. Popoviciu consideră că investițiile continue în noi tehnologii și în extinderile permanente ale rețelelor de fibră optică permit acest “pariu”.

valentin popoviciu rcsCu această ofertă vrem să pregătim utilizatorii pentru viitor. Informația ajunge în dispozitivele utilizatorilor de până la 10 ori mai rapid decât până acum, iar internauții au practic acces, în acest moment, la viteze ce le vor asigura nevoile actuale și viitoare de omunicare. 

Valentin Popoviciu, director de dezvoltare RCS & RDS

Cei interesați de noile abonamente pot face precomenzi pentru instalare începând cu data de 15 octombrie, iar serviciul va putea fi activat după 1 noiembrie. Popoviciu a mai anunțat că, în următoarea perioadă, RCS & RDS pregătește noi servicii pentru abonații săi.

digi 1 gbps

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.