HTC a lansat o ediție limitată a modelului HTC One, smartphone pe care l-a îmbrăcat în aur. Acesta a fost produs pentru a celebra...

HTC One GoldHTC a lansat o ediție limitată a modelului HTC One, smartphone pe care l-a îmbrăcat în aur. Acesta a fost produs pentru a celebra cea de-a 18-a ediție a MOBO Awards. Telefonul „de aur” va fi înmânat câștigătorului categoriei „nou-intrat”. Ceremonia va avea loc,  pe 19 octombrie, la Glasgow și va fi sponsorizată de HTC.

Evaluat la £ 2.750 și în ediție limitată de doar 5 bucăți, noul HTC One este considerat unul din cele mai exclusiviste și scumpe smartphone-uri create vreodată de HTC. Acesta a fost conceput în parteneriat cu Goldgenie, fondatorul Laban Roomes. Pentru a-i da acest aspect de lux, HTC One a fost placat cu aur de 18K atât pe partea din față cât și pe spate.

Vezi și: 

VERTU lansează Constellation la prețul de 4,900 €. Vezi cum arată noul gadget de lux!

Gadget Trends: Doar 2013 telefoane Vertu Ti Ferrari, scoase la vânzare

Noul VERTU TI, lansat în Romania la prețul de 7.900 de euro

HTC One Gold include toate performanțele premiat-ului HTC One, inclusiv HTC BlinkFeed, HTC Zoe și HTC BoomSound. Logo-ul MOBO 17 a fost gravat pe partea din spate a dispozitivului.

Mai multe detalii AICI!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.