Tendinţe în moda de toamnă/iarnă 2013/2014 Cool & easy faţă în faţă cu Lady Chic, Streetwear alături de Avantgarde, stilul cool Biker versuselegantul Grace...
DEI_1_172_507Tendinţe în moda de toamnă/iarnă 2013/2014
Cool & easy faţă în faţă cu Lady Chic, Streetwear alături de Avantgarde, stilul cool Biker versuselegantul Grace Kelly – Look, Gentle Woman contra Punk, rigoarea austeră faţă în faţă cu Sports Wear, Heavy Metal versus cașmir, carouri alături de combinaţiile în alb-negru; negru versus culori pastel, de iarnă: Tendinţele în moda de toamnă/iarnă 2013/2014 nu puteau fi mai diferite, variate și mai pline de contrast de atât!

Tendinţe în moda de încălţăminte toamnă/iarnă 2013/2014 …
V.I.S. (Very important shoes) – noile preferinţe de sezon se numesc acum mocasini, ghete tip sneaker, pumps, modele de cizmuliţe și botine scurte, cu aspect de la foarte elegant până la sportiv, cizme în stilul Cowboy și Gaucho cu toc oblic și cizme cu tocuri și carâmburi de diferite înălţimi. Și în moda de încălţăminte este valabil motto-ul: negru este noul negru!

Astfel, negru este culoarea la modă, dominantă în acest sezon. Totodată, un rol important este jucat de nuanţele de pietre preţioase cu reflexe precum: roșu-rubin, verde smarald sau albastru-safir, care, în plus, dau ţinutelor un aer irezistibil de eleganţă și feminitate. Niturile, în orice cantitate, asigură un look cool, rafinat. Ele împodobesc aproape toate modelele din acest sezon. O altă tendinţă curentă este aspectul camuflaj. Noile accesorii, acoperite parţial sau pe de-a întregul de tonuri nedefinite de verde-oliv și pământiu oferă un look Military, foarte șic.

DEI_1_171_550Pielea naturală, o constantă 5th Avenue – la Deichmann …
O altă atracţie a acestei toamne – și în continuare la fel de căutate – sunt modelele din piele veritabilă, la un raport avantajos calitate-preţ, din colecţia „5th Avenue”!
Dintre modelele prezentate, o parte sunt deja disponibile, iar o parte vor fi disponibile în cel mai scurt timp în magazinele Deichmann.

Smart Shopping de lux…
Încălţăminte cât vezi cu ochii … la Deichmann, care – cu 58 de magazine în întreaga ţară, la care se vor adăuga încâ șapte noi deschideri de magazine până la sfârșitul lui noiembrie – face inima oricărui împătimit de modă să bată mai puternic!
Atracţiile principale în moda de toamnă/iarnă 2013/2014 sunt disponibile la Deichmann, mereu la
preţuri senzaţional de avantajoase.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.