Tudor.Personal Tailor, unul din liderii pietei de croitorie masculina Made-to-Measure din Romania, au lansat in cadrul unui eveniment exclusivist organizat pe data de 3 octombrie...
Legacy 2Tudor.Personal Tailor, unul din liderii pietei de croitorie masculina Made-to-Measure din Romania, au lansat in cadrul unui eveniment exclusivist organizat pe data de 3 octombrie la Restaurantul Elisabeta, colectia Toamna/Iarna 2013-2014, sub numele “LEGACY”. Colectia pune in lumina  perpetuarea valorilor adevarate si a elegantei, de la generatie la generatie.

LEGACY, cea de a patra colectie lansata de Tudor.Personal Tailor, vine cu o abordare curajoasa a stilului aristocrat britanic, cu note mature ce reies din combinarea culorilor de toamna (burgund, caramiziu, verde inchis si gri) specifice tintutelor clasice si business, la care se adauga culorile vii din tendintele anului. Este pentru prima data cand Tudor, croitorul barbatului matur, activ, preocupat de cariera, creeaza o linie vestimentara care, prin materiale, culori si croiala reuneste trei generatii distincte ca varsta si perspective, unite de simbolul unei vestimentatii elitiste si corecte.

Piesa de rezistenta a colectiei este sacoul la doua randuri de nasturi, o piesa atemporala, curajoasa, in nuante tomnatice sau discrete de verde smarald, potrivit pentru o seara langa semineu sau o plimbare in natura.

Marius_Dan_Tudor_TailorNe-am tinut de cuvant in fata clientilor nostri, iar anul acesta am atins numarul 1000 in randul clientilor fideli Tudor.Tailor. Ne-am propus sa reinventam croitoria, cifrele si reactia clientilor ne confirma ca am reusit”

Marius Dan, fondator Tudor.Personal Tailor

Materialele propuse de piesele vestimentare din colectia LEGACY sunt preponderant stofe din lana naturala cu finete sporita si gramaj de minimum 260 grame, sau lana Tweed potrivita sezonului rece.

Incepand cu acest sezon colectia de paltoane se diversifica, brandul Tudor.Tailor ofera pe langa clasicele paltoane din stofa, casmir sau par de camila si o noua generatie de trench-uri lucrate traditional sau din material impermeabil, perfecta pentru zilele ploioase.

Noua colectie este disponibila incepand cu data de 3 octombrie in oricare dintre showroom-urile Tudor.Tailor din Bucuresti Str. Episcopiei 1-3, in cadrul Athenee Palace Hilton sau Cuza Voda 95 si din Cluj – Napoca in cadrul Ramada Cluj, Calea Turzii 43-49.

Fondat in anul 2010, Tudor.Personal Tailor a adus in Romania un concept britanic de croitorie privata, Made-to-Measure.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.