GTS Central Europe (GTS), unul dintre principalii furnizori de servicii integrate de telecomunicații și data center din Europa Centrală și de Est, a implementat...
cloudGTS Central Europe (GTS), unul dintre principalii furnizori de servicii integrate de telecomunicații și data center din Europa Centrală și de Est, a implementat un serviciu de cloud hibrid de înaltă performanță, care să răspundă principalelor aplicații ale companiei ClickAd.

ClickAd, una dintre cele mai importante companii specializate în marketing online din Polonia, a înregistrat o creștere semnificativă a solicitărilor pentru serviciile sale de marketing digital. Infrastructura companiei nu a mai putut răspunde volumelor de date într-un mod eficient din punct de vedere al costurilor, astfel că după consultări cu reprezentanții GTS, ClickAd a ajuns la concluzia că o soluție de virtualizare a serviciilor va oferi flexibilitatea, scalabilitatea și disponibilitatea necesare pentru a răspunde cerinţelor sale crescute de calcul și storage. GTS a realizat o platformă unică de cloud hibrid, cu resurse de calcul la cerere și storage de înaltă performanță, conectată la Internet din unul din centrele sale de date care deține certificarea ISO 27001.

„Căutam o soluție cloud rapidă, care să răspundă operațiunilor noastre în dezvoltare, prin utilizarea, în același timp, a unui număr redus de resurse și eliminarea cheltuielilor de capital anticipate. GTS a implementat un mediu hibrid care nu doar că a respectat arhitectura noastră tehnică, dar a livrat și un model pay as you grow (costuri direct proporționale cu veniturile), pentru a ne oferi flexibilitate maximă”, a spus Maciej Teliszewski, Președinte al ClickAd Group. „Mai mult, am putut transfera experților GTS întreaga responsabilitate în ceea ce privește mentenanța echipamentelor, licențelor și serviciilor noastre, lucru ce ne-a permis să ne concentrăm asupra bunului mers al activității noastre.”

„În momentul în care pui bazele unei soluții cloud, este important să ai în vedere și să înțelegi factorii care stau la baza afacerii clientului cu care lucrezi. În cadrul colaborării cu ClickAd, am pus accentul pe înțelegerea specificului activității sale și am adaptat soluția noastră cloud, astfel încât să răspundă tuturor provocărilor domeniului în care clientul activează”, a menționat Piotr Sieluk, Director General al GTS Polonia. „În plus, am implementat un mediu de test, pentru a permite departamentelor operaţionale să testeze resursele noastre de cloud computing şi a demonstra că GTS este partenerul ideal pentru servicii cloud.”

GTS Central Europe oferă, în toate țările în care activează, servicii complete de cloud (IaaS) de tip public, hibrid și privat, storage și backup în timp real. În România, serviciile de cloud computing oferite de GTS Telecom au un avantaj unic în piață, cu un uptime de 99,99% și o platformă state-of-art. Pe lângă rapiditatea de instalare și soluțiile personalizate fiecărui tip de business în parte, serviciile de virtualizare GTS Telecom oferă redundanță la toate nivelurile și o echipă pregătită și dedicată clienților 24/7.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.