Comma Oil, liderul britanic-brazilian în uleiuri de mașină şi substanţe chimice pentru întreținerea autovehiculelor și a vehiculelor comerciale, a anunţat astăzi lansarea academiei sale...
commaComma Oil, liderul britanic-brazilian în uleiuri de mașină şi substanţe chimice pentru întreținerea autovehiculelor și a vehiculelor comerciale, a anunţat astăzi lansarea academiei sale de formare online, oferind distribuitorilor şi clienţilor acestora ocazia de a-şi extinde cunoştinţele despre produse şi domeniu, pentru ca aceştia să furnizeze la rândul lor asistenţă superioară clienţilor proprii. Academia de formare este structurată în formă de module și este disponibilă în şapte limbi.

În prima fază poate fi accesat modulul despre uleiul de motor pentru vehiculele de pasageri, dar vor fi lansate şi alte module care să acopere cele mai recente domenii ale tehnologiei fluidelor. Modulele furnizează informaţii specifice produselor în domenii precum vâscozitatea şi specificaţiile, dar şi informaţii generale despre subiecte precum proiectarea motoarelor şi legislaţia de mediu.

Scopul acestor module este să furnizeze o sursă de formare şi informaţii uşor de înţeles, care să fie interactivă şi captivantă pentru personalul din ateliere şi de la distribuitori care sunt în contact direct cu clienţii.

Mike Bewsey, purtător de cuvânt al Comma, spune: „Dorim să furnizăm conţinut util pentru a ajuta distribuitorii şi atelierele să îşi consilieze cât mai bine clienţii, să îşi extindă cunoştinţele despre domeniu şi să furnizeze cel mai bun service posibil clienţilor proprii”.

Parcurgerea unui modul durează aproximativ 20 de minute, iar utilizatorul poate reveni asupra acestuia când dorește. Toate modulele vor fi disponibile în următoarele limbi: română, engleză, olandeză, norvegiană, poloneză, rusă şi turcă.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.