SmartID Romania a lansat Motorola TC55 – computerul mobil de tip enterprise care revolutioneaza din punct de vedere tehnologic piata solutiilor pentru mobilitate din...
Motorola-TC55-Touch-ComputerSmartID Romania a lansat Motorola TC55 – computerul mobil de tip enterprise care revolutioneaza din punct de vedere tehnologic piata solutiilor pentru mobilitate din Romania. Motorola TC55 este destinat cu precadere companiilor care desfasoara operatiuni mobile in teren (service, vanzari, facturare si incasare in teren), curierat, logistica.

Cu ajutorul acestui computer inteligent, robust, companiile pot coordona procesele mobile in teren – angajati mobili, interactiuni cu clientii, accesul la documentatii, dovada service-ului, dovada livrarii, facturare, preluare comenzi, verificarea preturilor, a stocurilor, emitere bilete, captura de date, identificarea activelor, comunicatii de voce, managementul timpului si al resurselor etc

TC55 este eroul unui grup de echipamente mobile robuste disponibile in viitor cu sistem de operare Android Jellybean, fiind fortificat si pregatit pentru business prin adaugarea Extension (Mx) – cele cinci clase de functionalitati care il fac imbatabil la nivel de securitate informatii, conectivitate, captura date, management aplicatii si management echipament.

Cu un design specific telefoanelor mobile de tip consumer (smartphone), acest computer mobil vine dotat cu sistem de operare Android 4.1.2, cu un nivel ridicat de protectie specific computerelor industriale (IP67), ecran WVGA touch de 4.3 inch, cu sistem dual Corning Gorilla Glass 2, cel mai bun sistem audio, functionalitati avansate de captura coduri de bare 1D/2D, processor 1.5 GHZ, memorie de 1GB RAM si 8 GB Flash, 64GB microSD, plus cele mai rapide conexiuni wireless: 4G, Wi-Fi si Bluetooth 4.0. In plus, datele si cardul media din echipament sunt protejate si criptate conform AES 256 (standard guvernamental) ceea ce previne instalarea si folosirea neautorizata de aplicatii, etc.

Motorola TC55 include cele mai avansate functionalitati de business impachetate intr-un dispozitiv elegant, subtire, usor, care depaseste pentru prima data la nivel international granita computerelor inteligente enterprise si isi construieste propriul success mizand pe avantajele dar si pe dezavantajele terminalelor mobile de tip consumer . TC55 aduce eleganta acestor computere inteligente (smartphone) in mediul de business si adauga tehnologii unice si functionalitati specifice unui mega computer enterprise de buzunar. Construit pe sistem Android 4.1.2 TC55 include instrumente destinate dezvoltatorilor de aplicatii pentru mobilitate a.i acestia sa poata crea, testa, integra si implementa aplicatii pe platforme multiple. Acest computer mobil aduce viitorul mai aproape de prezent”

Daniel Boangiu, Managing Director SmartID Romania

TC55 include toate caracteristicile unei functionari pe termen lung. Este un echipament robust, rezista la caderi repetate de la 1.2m, este sigilat conform IP67 ceea ce inseamna ca rezista in conditii de folosire ostile: umiditate, praf, temperaturi de operare cumprinse intre -10 si +50 de grade Celsius si soc termic de la-40 la +70 grade Celsius, tranzitie rapida, apa. Include un ecran revolutionar Corning Gorilla Glass 2 pentru a asigura operatiuni de incredere in ciuda accidentelor determinate de caderi sau scurgeri de lichide (ecranul flexeaza la cadere).

Cea mai rapida conexiune wireless – cellular, Wi-Fi si Bluetooth. Indiferent de conexiunea de care au nevoie, angajatii se pot baza pe cea mai rapida conexiune posibila: 3G, 802.11a/b/g/n sau Bluethooth 4.0.

Terminalul TC55 va fi disponibil incepand cu 1 noiembrie 2013 cu 20% reducere, oferta fiind limitata pentru primele 10 precomenzi. Echipamentul este disponibil pentru informare si precomenzi pe www.idmag.ro, cel mai mare magazin B2B din Romania, cu peste 85,000 de solutii si echipamente pentru mobilitate.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.