Cu o experienţă de 10 ani în domeniu, el conducând până în prezent agenţia de casting ExitFilms, Bogdan Dumitrache lansează E-talent în mediul virtual. Aceasa se vrea...
e-talentCu o experienţă de 10 ani în domeniu, el conducând până în prezent agenţia de casting ExitFilms, Bogdan Dumitrache lansează E-talent în mediul virtual. Aceasa se vrea ca unica platformă de casting online, activă pe piata de showbiz din România, în care artişti şi angajatori interacţionează prin intermediul unui website dedicat job-urilor de casting. Dispunând de toate uneltele necesare casting-ului, atât pentru artişti cât şi pentru angajatori, platforma vrea sa seteze un cadru de lucru performant, profesionist şi transparent.

Bogdan Dumitrache, iniţiatorul platformei

„…este probabil cel mai performant soft de casting din România, o bază de date online în care se poate înscrie oricine doreşte să încerce experienţa unei zile de filmare, fie că vorbim de un  spot publicitar, videoclip sau film. Cred că suntem un popor histrionic şi majoritatea românilor pot face faţă cu succes unui rol mic într-un spot publicitar. În plus, job-urile din industrie sunt destul de bine plătite, ceea ce face experienţa şi mai recompensantă”.

E-talent pune gratuit la dispoziţia angajatorilor din industrie una dintre cele mai complete şi performante baze de date de casting din România, ce reuneşte 3000 de actori profesionişti şi 2500 real people, precum şi categorii speciale de performeri: modele, dansatori, muzicieni şi actori amatori (absolvenţi ai unor şcoli private de actorie).

E-talent funcţionează ca un site de joburi. Primul pas, pentru a avea acces la toate ofertele de job, este ca utilizatorul să îşi creeze un cont ce, odată activat, îi va permite acestuia să vizualizeze şi să acceseze toate joburile de casting listate public pe E-talent. Angajatorii vor selecta şi invita direct artiştii la castinguri, fără intermedierea E-talent.

Există condiţii minime de eligibilitate pentru actorii profesionişti şi amatori, informaţii necesare pentru a dovedi apartenenţa la grup. E-talent conţine şi profilurile onorifice ale unor mari artişti ai scenei româneşti de teatru şi film.

Accesand www.e-talent.eu, utilizatorii vor fi la curent cu ultimele noutăţi şi evenimente din industria de entertainment. De asemenea, E-talent, oferă, contra cost, servicii de suport pentru casting, şedinţe foto, consultanţă, contractare artişti, închiriere de studiouri, echipament şi spaţii de repetiţii. În paralel, E-talent asigură zilnic clienţilor săi suport şi informaţii suplimentare referitoare la înscriere sau la utilizarea bazei de date E-talent.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.