De astazi, cu noul program Vodafone Familia, clientii noi si existenti isi pot alege abonamentul potrivit si primesc beneficii suplimentare: convorbiri nelimitate in retea,...
vodafone-android-suitDe astazi, cu noul program Vodafone Familia, clientii noi si existenti isi pot alege abonamentul potrivit si primesc beneficii suplimentare: convorbiri nelimitate in retea, trafic dublu de date sau reduceri din pretul abonamentelor. Vodafone Familia se adreseaza tuturor membrilor unei familii, care opteaza pentru pachete cu preturi ce pornesc de la doar 9 Euro.

Cu noile beneficii aduse de Vodafone Familia, fiecare utilizator se poate bucura de  pachetul adaptat nevoilor sale de comunicare, RED, Smart sau Easy,   si primeste in acelasi timp, trafic dublu de date pentru navigarea online, dar si convorbiri nelimitate in retea, pentru a fi mai aproape de prieteni si familie. O familie care are intre 2 si 5 abonamente beneficiaza de acum nu numai de beneficii suplimentare, dar si de un mai bun control al costurilor, primind o singura factura pentru toate abonamentele”

Andreea Cramer, Director, Postpaid, Vodafone Romania

Vodafone Familia se adreseaza membrilor familiei (minim 2, maxim 5) care opteaza pentru un pachet Easy 9, gama Smart sau RED 29, iar acestia primesc bonus convorbiri nelimitate in retea si trafic dublu de date.

Tot de astazi, clientii RED care opteaza pentru al doilea pachet RED in familie beneficiaza de o reducere de 5 Euro din costul lunar al noului pachet, daca nu opteaza si pentru achizitia unui nou smartphone. Astfel, preturile pachetelor RED fara telefon devin, in aceasta situatie, 20, 30 si 39 Euro (TVA inclus), iar versiunile superioare include trafic la viteze 4G.

De asemenea, Vodafone a lansat si doua noi abonamente pentru copii, ce asigura o comunicare in siguranta: Smart Kids si Easy Kids. Astfel, Smart Kids include, la un pret de 12 Euro / luna, 1000 de minute in retea, 100 de minute nationale si 100 MB trafic de date, la care se adauga promotia de 50% mai multe beneficii si SMS-uri nelimitate in orice retea. In plus, abonamentul aduce si 5 GB spatiu de stocare, prin Vodafone Cloud, alaturi de acces gratuit la un continut musical extins, prin aplicatia Zonga. Mai mult, pachetul primeste, odata intrat in Vodafone Familia, convorbiri nelimitate in retea si trafic dublu de date, ajungand astfel la 200 MB trafic inclus.

De asemenea, Easy Kids aduce, pentru 8 Euro / luna, 500 de minute in retea,50 de minute si SMS-uri nationale, SMS-uri nelimitate in retea si 25 MB trafic de date. Cele doua abonamente permit parintilor un control eficient al costurilor: odata consumate beneficiile incluse in pachetul de baza, este necesara o reincarcare, pentru initierea de apeluri sau navigarea online.

Ambele abonamente includ un credit de 2 Euro / luna, ce poate fi utilizat pentru achizitia de jocuri, pentru achizitia unei extraoptiuni prepaid sau poate fi pastrat pentru lunile urmatoare. Mai mult, pachetele pentru copii includ si aplicatiile Vodafone Guardian, ce asigura apeluri, SMS-uri si browsing sigur pentru copii si Vodafone Protect, ce protejeaza datele din smartphone.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.