Vertu Constellation oferă tot ce are nevoie utilizatorului modern de smartphone: Android™ 4.2 Jelly Bean, Qualcomm® Snapdragon™ dual core 1.7 GHz CPU, 32GB de...
constellation_high rescollectionVertu Constellation oferă tot ce are nevoie utilizatorului modern de smartphone: Android™ 4.2 Jelly Bean, Qualcomm® Snapdragon™ dual core 1.7 GHz CPU, 32GB de memorie internă, cameră de 13MP cu full HD video (1080p), o cameră frontală de 1.3MP recomandată de Skype™, Wi-Fi, Bluetooth și NFC. Noul model Vertu Constellation este disponibil în magazine din Octombrie 2013, la prețul de €4,900.

Constellation este un smartphone modern care combină întreaga experienţă acumulată de Vertu până în acest moment în folosirea materialelor premium, măiestria artizanatului, tehnologia de top şi serviciile exclusiviste. Forma simplistă şi contemporană a acestui model a fost concepută pentru a se potrivi în mod egal tuturor utilizatorilor săi, indiferent de sex.

Directorul General Executiv Vertu, Massimiliano Pogliani

“Este o perioadă vibrantă pentru Vertu. Aceasta este a doua lansare importantă de produs în 2013 şi ne ajută să definim clar o strategie de segmentare care identifică liniile distincte de produse din portofoliul Vertu. Astfel, Vertu îşi va lărgi aria de interes, atrăgând atât clienţi noi cât și oferind utilizatorilor Vertu posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de produse.”

Directorul de Produs Vertu, Ignacio Germade

“Constellation aduce un suflu contemporan design-ului Vertu. Când am creat VERTU Ti, am folosit un design elegant, reprezentativ pentru toate produsele Vertu lansate până în acel moment. În schimb, la Constellation am folosit un design modern pentru a crea un telefon minimalist, actual şi uşor de înţeles. În timp ce design-ul noului Constellation duce brand-ul Vertu spre o direcţie cu totul nouă, în ceea ce privește conținutul acesta păstrează aceleași caracteristici pentru care brand-ul este atât de cunoscut – materiale plăcute la atingere, tehnologie performantă și artizanat.”

constellation_high resCristalul de safir joacă un rol important în povestea brand-ului Vertu. Pentru noul Constellation se folosește o singură bucată de cristal de safir de 5.1 inch, care cântărește peste 100 de carate și care acoperă aproape în întregime partea din față a telefonului, inclusiv ecranul HD de 4.3 inch cu o rezoluție de 720p. Safirul, fiind rezistent la orice fel de zgârieturi, mai puțin cea a diamantului, asigură aspectul impecabil al ecranului pe întreaga durată de viață a telefonului.

În jurul ecranului de safir se regăsește o carcasă din titan de gradul 5, un metal de două ori și jumătate mai rezistent decât oțelul inoxidabil dar care cântărește pe jumătate cât acesta. Durabilitatea și greutatea mică a titanului de gradul 5, alături de aspectul imaculat pe care îl capătă după ce este lustruit, îl recomandă ca și materialul perfect pentru terminalele Vertu.

Vezi cum arată ediția limitată  a Vertu Ti Ferrari

Constellation este îmbrăcat într-o piele de vițel de cea mai bună calitate. Vertu a ales cu atenție cele mai fine piei de vițel disponibile în regiunea munților Alpi, colaborând cu o tăbăcărie renumită pentru experiența sa de peste 150 de ani în domeniu. Constellation se va lansa în cinci culori superbe – Cappuccino, Negru, Orange, Mocha și Fuchsia – pentru fiecare aparat în parte folosindu-se o singură bucată de piele.

constellation_high rescappucinoDe asemenea, Constellation vine cu un portofoliu de ringtone-uri de excepție compuse special pentru Vertu și interpretate de Orchestra Simfonică din Londra. Realizarea acestor ringtone-uri a fost posibilă datorită dedicării și îndemânării inginerilor de la Vertu de a crea un sunet de o claritate acustică de neegalat. Noul telefon are integrat un software pentru reducerea zgomotului și un dispozitiv aptX® care asigură o calitate superioară redării audio atât în cazul folosirii căștii cu Bluetooth® cât și a speaker-ului.

Alături de oferta vastă de funcții tehnice se regăsesc și serviciile exclusiviste, grupate în Vertu LIFE și Vertu CERTAINTY.

Vertu LIFE oferă utilizatorilor o selecție personalizată de privilegii exclusiviste și acces nelimitat la evenimente de elită, direct de pe telefonul personal. De asemenea, acesta mai include acces gratuit la cele mai renumite ”Private Members’ Clubs” din întreaga lume, acces la evenimente cu intrare doar pe bază de invitație și experiențe de shopping cu ”ușile închise”.

Vertu CERTAINTY protejează clienții, telefoanele lor Vertu și datele personale din telefon prin intermediul unei tehnologii superioare și a unor parteneri experți în domeniu. Acest serviciu include și comunicare criptată posibilă datorită parteneriatului cu Silent Circle, acces global la Wi-Fi prin iPass, securitate personală sau pentru corporații prin intermediul Protector Services Group și anti-virus Kaspersky.

Vertu Constellation se va lansa prin intermediul unei noi campanii de promovare la nivel global.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.