Samsung a creat un Univers al mobilității pentru un control deplin al activităților din viața de zi cu zi. Astfel, fiecare noutate prezentată de...
Aer conditionat_Seria K 2Samsung a creat un Univers al mobilității pentru un control deplin al activităților din viața de zi cu zi. Astfel, fiecare noutate prezentată de Samsung vine pentru a oferi soluții inovatoare și modalități practice de a-ți face viața mai ușoară. Tu ce zici?

Imaginează-ți aerul condiționat pe care îl poti programa prin telefon astfel încât atunci când ajungi acasă să te bucuri de temperatura ideală, sau un aspirator robot pe care să îl poți programa când pleci de acasă, iar la întoarcere să găsești casa impecabilă. Acum toate acestea sunt posibile datorită device-urilor inteligente precum telefonul Samsung GALAXY Note 3, care îți permite să te bucuri de fiecare clipă și să rămâi permanent conectat.

Pentru că ești mereu în mișcare, iar atunci când ajungi acasă îți dorești să te bucuri de confort, Samsung  îți pune la dispoziție sistemul de aer condiționat Seria K (Jungfrau), care beneficiază de conexiune inteligentă Wi-Fi, astfel încât tu să îl poți controla prin intermediul smartphone-ului Samsung GALAXY Note 3 de oriunde te-ai afla. Prin urmare, dacă ai uitat aerul condiționat pornit când ai plecat de acasă, îl poți opri cu ajutorul smartphone-ului, contribuind astfel și la economisirea energiei. De asemenea, poți programa aerul condiționat să pornească când nu ești acasă, astfel încât la întoarcere să găsești temperatura ideală.

NaviBot

Poți profita și acasă de comoditatea conexiunii inteligente Wi-Fi pentru a seta temperatura cu ajutorul unui singur device. În plus, aerul condiționat Seria K (Jungfrau) te ajută să fii și eco-friendly datorită tehnologiei Smart Inverter ce menține temperatura constantă, fără oprirea și pornirea continuă a compresorului, reducând astfel cantitatea de energie consumată. În plus, noua gamă este perfectă pentru debutul sezonului rece deoarece poate fi setată pentru a oferi aer cald.

Samsung știe cât de important este ca atunci când ajungi acasă să te poti bucura de curățenie impecabilă. De aceea, a creat aspiratorul robot NaviBot, cea mai nouă tehnologie dezvoltată pentru aspiratoarele-robot cu vaccum. Noul NaviBot ține pasul cu stilul tău de viață activ deoarece asigură cea mai înaltă eficiență în curățare prin intermediul tehnologiei inteligente. Astfel, îți poți rezolva liniștit activitățile de zi cu zi, fără a avea grija curățeniei. Poți programa aspiratorul robot înainte să pleci de acasă și vei găsi casa perfect curată atunci când te întorci.

Cu ajutorul sistemului Visionary Mapping™, aspiratorul-robot NaviBot este capabil să genereze o hartă inteligentă a suprafețelor casei pentru a stabili cel mai eficient traseu. Datorită tehnologiilor dezvoltate exclusiv de Samsung și capacității de a se reîncarca în mod automat, fără a mai fi nevoie de eforturi suplimentare din partea ta, noul aspirator-robot de la Samsung poate atinge un nivel de performanță nemaiîntâlnit până acum.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.