Gustul si aroma oferite de o cafea din boabe macinate pe loc la automatele Doncafe sunt cel mai bun pretext pentru un binemeritat moment...

doncafeGustul si aroma oferite de o cafea din boabe macinate pe loc la automatele Doncafe sunt cel mai bun pretext pentru un binemeritat moment de pauza. Daca inainte de a savura cafeaua, asculti si sunetul boabelor macinate la automatele Doncafe, ai sansa de a castiga marele premiu de 10.000 de euro sau unul din cele 3 premii zilnice a cate 100 de euro.

Cei care savureaza o cafea de la orice automat Doncafe in perioada 1 octombrie – 15 noiembrie, pot inscrie codul unic de pe pahar pe site-ul www.sunetuldoncafe.ro, pe www.facebook.com/doncafe sau prin sms la numarul 1740. Astfel, vor putea castiga pe loc premiile zilnice, iar toti participantii la concurs vor ramane in cursa pentru marele premiu de 10.000 de euro.

Daniel Buzdugan si Mihai Morar, sustinatorii campaniei, vor anunta marele castigator si vor intra in direct prin telefon cu acesta la Radio ZU, dupa incheierea concursului. Pentru a putea fi validati, participantii vor trebui sa pastreze paharele cu codurile castigatoare.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.