Philips lansează un nou “gadget” pentru … gătit Philips lansează un nou “gadget” pentru … gătit
Dacă vă este dor de ciorba de perişoare, tocăniţa gustoasă, sarmalele, ardeii umpulţi, grişul cu lapte sau dulceaţa de căpşune, mereu delicioase, pe care... Philips lansează un nou “gadget” pentru … gătit
Noul Philips Multicooker_lifestyle picture 2Dacă vă este dor de ciorba de perişoare, tocăniţa gustoasă, sarmalele, ardeii umpulţi, grişul cu lapte sau dulceaţa de căpşune, mereu delicioase, pe care vi le pregătea mama sau bunica, cu noul aparat multifuncţional Philips Multicooker le puteţi pregăti, mai uşor şi mai gustoase. 

Philips Multicooker, disponibil la sfârşitul lunii octombrie pe piaţa românească, găteşte „aproape singurel”, tot ce trebuie să faceţi este să puneţi ingredientele în aparat, să setaţi funcţia şi timpul potrivite şi să lasaţi aparatul să gătească. Are 12 programe de gătire (fierbe, prăjeşte, coace, face iaurt etc) şi 22 de setări de temperatură care vă ajută să pregătiţi o gamă variată de reţete, de la supe şi ciorbe la reţete pentru felui doi şi deserturi. Mâncarea va avea un gust mai bun şi îşi va păstra valorile nutritive, iar procesul de gătire nu necesită prezenţa permanentă lângă aparat.

Cu Philips Multicooker HD3037 pregăteşti mâncăruri pe placul tuturor din familie.  Toţi cei dragi, de la mic la mare, vor fi mulţumiţi pentru că poţi pregăti o infinită varietate de rețete. Tot ce trebuie să faci este să pui ingredientele în aparat, să setezi funcţia şi timpul potrivite şi să laşi aparatul să gătească, în timp ce tu îți petreci timpul cu familia ta.

Vom reveni cu un review detaliat și mai multe poze, în curând, după ce echipa Gadget & Trends Magazine va testa noul “gadget” de la Philips.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.