Gadget Trends: Tablete ARIES cu procesor Quad Core şi cu modul GPS de la GOCLEVER Gadget Trends: Tablete ARIES cu procesor Quad Core şi cu modul GPS de la GOCLEVER
GOCLEVER, producător de soluţii tehnologice inovatoare, aduce în România noua serie de tablete ARIES echipate cu procesoare Quad Core, ecrane IPS de Hi-Res, sistem... Gadget Trends: Tablete ARIES cu procesor Quad Core şi cu modul GPS de la GOCLEVER
GOCLEVER_Aries_01GOCLEVER, producător de soluţii tehnologice inovatoare, aduce în România noua serie de tablete ARIES echipate cu procesoare Quad Core, ecrane IPS de Hi-Res, sistem de operare Android 4.2.2, GPS, 3G şi Bluetooth.

Conceput pentru nevoile particulare ale diferitelor grupe de utilizatori, familia ARIES include 3 modele cu dimensiuni diferite ale ecranului:  ARIES 70 de the 7 inch, ARIES785 de the 7.85 inch  şi ARIES101 cu display de 10.1 inch. Fiecare dintre cele trei modele a fost construit în jurul unui procesor Quad Core, 1GB memorie RAM şi rulează versiunea 4.4.2 a sistemului de operare Android, cu suport pentru update-uri de tip OTA. Imaginile de pe ecranul IPS de înaltă rezoluţie sunt afişate de un procesor grafic cu patru nuclee , capabil să facă faţă şi celor mai solicitante aplicaţii. Datele personale pot fi stocate în memoria  internă de 8 GB.

Datorită modulului GPS încorporat, tabletele ARIES pot funcţiona şi ca dispozitive de navigare. Cu ajutorul multitudinii de aplicaţii ce pot fi descărcate de pe Gogle Play Marketplace care folosesc acest modul GPS veţi primii indicaţiile necesare pentru a ajunge la destinaţie cu maşina sau pe jos, în ţară sau în străinătate. Pentru a asigura funcţionarea neîntreruptă, pachetul tabletelor ARIES  include şi un încărcător de maşină.

Datorită conectivităţii 3G şi Wi-Fi, noile tablete GOCLEVER oferă un maximum de mobilitate şi posibilitatea de a fi la curent cu cele mai importante ştiri. Camera frontală de 0,3 megapixeli şi microfonul încorporat fac din ARIES dispozitivul ideal pentru videoconferinţe, în timp ce camera din spate de 2 megapixeli este ideală pentru a imortaliza cele mai importante momente, care pe urmă pot fi partajate pe reţelele de socializare.

ARIES au fot proiectate să ofere un maximum de funcţionalitate. Cel mai bun exemplu este portul microUSB cu suport OTG, pachetul conţinând pe lângă un cablu USB şi un cablu OTG. Alt exemplu este capacul care nu doar protejează ecranul, dar poate fi folosit şi ca stand de suport pentru tabletă. Spaţiul de stocare intern poate fi extins prin carduri Micro SD cu capacităţi de până la 32 GB, în timp ce prin bluetooth tableta poate fi conectată la o varietate de dispozitive compatibile. Modelul ARIES 101 se distinge prin bateria de 7.5mAh care oferă destule energie pentru o durată de funcţionare neîntreruptă  de  7 ore.

ARIES70 

Ecran: Capacitive 5 point Multi-Touch Screen/ IPS de 7 inch, rezoluţie: 1280 x 800 pixeli

CPU: Quad Core Cortex A7 1.2Ghz

GPU: PowerVR SGX544 (4 GPU)

Memorie: 1GB  DDR3

Spaţiu de stocare: 8 GB integraţi, ce se poate extinde prin folosirea de carduri Micro SD de până la 32 GB (aproximativ 40GB total)

Porturi:  Micro USB Port (OTG), Micro SD

Încărcător USB – 5V 2A

Audio:  Speaker şi microfon încorporate, 3.5mm Stereo Earphone Jack

Reţea: Wi-Fi 802.11 b/g/n

Conectivitate: GPS, Bluetooth V4.0

SIM Card Slot 3G/HSPA+ 900/2100MHz

Camera: 0.3 Megapixel frontal, 2.0 Megapixel în spate

Gyroscop: senzor G încorporat pentru jocuri şi rotirea automată a ecranului (360°)

Baterie: 3900mAh

Sistem de operare: Google Android 4.2 (Jelly Bean) cu suport pentru update-uri OTA

Dimensiuni: 188mm x 115mm x  10mm

Accesorii: Cablu USB, Cablu OTG, Încărcător, Încărcător de maşină, Capac protector

Aplicaţii preinstalate:  Playere multimedia  (muzică, filme, poze, ebook), calculator, notepad, pachet de jocuri GOCLEVER,pachet de aplicaţii Office, aplicaţii de reţele sociale, Web browser, client de email, file manager şi multe altele!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.