WU Executive Academy, parte a Vienna University of Economics and Business – cea mai mare universitate de profil din Europa, încurajează antreprenorii  și managerii...
WU Wien-1WU Executive Academy, parte a Vienna University of Economics and Business – cea mai mare universitate de profil din Europa, încurajează antreprenorii  și managerii din IMM-uri și le oferă burse parțiale de până la 10.000 de euro pentru programul part-time Executive MBA. Valoarea totală a programului este de 35.000 de euro, iar cursurile din acest an încep la data de 14 noiembrie și se desfășoară la București. Toți cei interesați se pot înscrie timp de o lună începând de astăzi, 1 octombrie 2013 și până la data de 1 noiembrie 2013, în limita locurilor disponibile pentru crearea unei grupe de studenți.

Schlegelmilch_Bodo-1Ultimele date privind antreprenoriatul în România arată că peste 25% dintre români au intenții de a-și deschide o afacere. Pentru că inițiativele antreprenoriale ale românilor ne bucură și rezonează cu componența programului de Executive MBA oferit de noi pe piața locală (care se axează pe partea practică a unei afaceri), vrem să încurajăm întreprinzătorii să se alăture grupei de studenți din acest an. Suntem de părere că, pe lângă spiritul antreprenorial, un business prinde contur dacă fondatorul deține cunoștințele și abilitățile caracteristice unui antreprenor de success, iar cu acestea vor absolvi studenții noștri programul de EMBA”

Prof. Bodo B. Schlegelmilch, Decan al WU Executive Academy

Programul WU Executive MBA vine cu tehnici moderne de predare, adaptate la cele mai noi schimbări din mediul de afaceri și tehnologic, oferă acces on-line studenților la biblioteca Universității de Economie și Afaceri din Viena, precum și ocazia de a discuta în cadrul modulelor studii de caz exclusive. În cadrul programului, cursanții beneficiază de două rezidenţiate internaţionale, în Austria şi USA, şi de expertiza unor profesori de la unele dintre cele mai prestigioase universităţi internaţionale: Thunderbird School of Global Management, Carlson School of Management, University of South Carolina.

Valoarea bursei acordată fiecărui student va fi stabilită în funcție de calitatea aplicațiilor depuse de candidați și va fi evaluată de o comisie alcătuită din profesori care predau în cadrul programului.

Prgramul de Executive MBA se adresează managerilor și antreprenorilor români și străini din domenii variate cu o experiență de minim 5 ani în management, cu un background profesional vast, care doresc să adauge și să împărtășească din cunoștințele lor echipei în care vor lucra. Participanții deja înscriși în grupa care se formează în acest an sunt profesioniști români din domenii precum IT, financiar-bancar, dar și din domenii mai puțin prezente în anii trecuți, cum ar fi publicitate sau turism.

Cursurile încep pe 14 noiembrie 2013 şi se desfăşoară pe parcursul a 14 luni, fiind structurate în 12 module care au loc în Bucureşti, în regim part-time, și două rezidențiate de câte o săptămână fiecare, în USA și Austria, astfel încât activitatea profesională a studenților să se desfășoare în mod normal.

Înscrierea pentru obținerea burselor constă în transmiterea unui set de documente în limba engleză (cerere de aplicare, curriculum vitae, 2 scrisori de recomandare, scrisoare de motivație, copia tradusă și legalizată a diplomei de licență, foaia matricolă cu notele obținute în timpul studiilor universitare, o fotografie digitală recentă, copie a pașaportului), ulterior având loc un interviu cu fiecare candidat.

Programul EMBA Bucharest oferit de WU Executive Academy este acreditat de către AMBA (Association of MBAs), este prezent pe piaţa românească din 2006 și a fost absolvit până în prezent de 139 de studenţi, majoritatea în funcţii de management sau antreprenori.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.