“Vodafone pentru Tine la Cartela” aduce utilizatorilor bonusuri speciale, in functie de vechimea in retea: minute si SMS-uri nationale, trafic de date si minute...
Vodafone-Smart-III“Vodafone pentru Tine la Cartela” aduce utilizatorilor bonusuri speciale, in functie de vechimea in retea: minute si SMS-uri nationale, trafic de date si minute catre retelele internationale fixe si mobile. Utilizatorii de peste 3 ani ai Cartelei Vodafone pot beneficia de oferte speciale: apeluri gratuite, nelimitate in retea, duminica sau in week-end.

De astazi, utilizatorii Cartelei Vodafone beneficiaza de bonusuri importante, in functie de vechimea de utilizare a Cartelei, printr-un program special de beneficii, care ofera minute nationale si internationale, SMS-uri si trafic de date, inca din prima zi.

“In premiera pentru piata romaneasca, am lansat un program special de beneficii, oferind utilizatorilor Cartelei Vodafone bonusuri suplimentare la reincarcare inca din prima zi, alaturi de beneficii speciale, in functie de vechimea in retea. Programul nostru aduce clientilor Cartelei Vodafone o serie de avantaje, constand in minute gratuite, trafic de date sau accesul la preturi speciale pentru smartphone-uri”, a declarat Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

Pentru a beneficia de noile bonusuri, toti utilizatorii trebuie doar sa se inscrie in programul Vodafone pentru Tine la Cartela, printr-un SMS gratuit cu textul DA, la numarul 2789. Programul recompenseaza cu bonusuri atractive atat valoarea reincarcata, cat si vechimea la Cartela, conform tabelului de mai jos:

tabel vodafone

In plus, utilizatorii de peste 3 ani ai Cartelei Vodafone pot alege, o data pe luna, o oferta speciala: apeluri gratuite, nelimitate, in retea, duminica. Mai mult, cei care au o vechime a Cartelei de peste 10 ani primesc o data pe luna apeluri gratuite, nelimitate, in retea, in week-end.

De asemenea, clientii pot opta, pentru doar 15 Euro, pentru un pachet ce include telefonul Samsung E1200, alaturi de Cartela Vodafone cu optiunea Total 5, gratuita timp de trei luni. De asemenea, acestia pot alege pachetul ce include, alaturi de aceeasi optiune, un telefon Nokia100, pentru doar 25 Euro.

Mai mult, intr-un pachet in valoare de 69 Euro, utilizatorii primesc smartphone-ul Vodafone Smart Mini, impreuna cu optiunea Nelimitat 6, gratuita timp de trei luni. Pachetul include, de asemenea, si continut special, prin aplicatia Zonga powered by Vodafone.

Toti utilizatorii care activeaza una dintre extraoptiunile promotionale, inclusiv cele din pachetele cu telefon, beneficiaza de 25 minute/SMS-uri nationale bonus.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.