Incepand cu luna septembrie a acestui an, Marius Bene s-a alaturat echipei PostMaster in calitate de managing director al companiei de servicii postale private....
austriapostIncepand cu luna septembrie a acestui an, Marius Bene s-a alaturat echipei PostMaster in calitate de managing director al companiei de servicii postale private.

Bene are o experienta de peste 10 ani in telecomunicatii si logistica, domenii in care a detinut mai multe pozitii de managment in vanzari si business development. Din fosta echipa executiva, Mihai Preotescu, co-fondator si fost actionar al companiei, va ramane alaturi de PostMaster intr-o pozitie non executiva cu rol consultativ. Mihai Balaj, de asemenea co-fondator si fost actionar, va parasi compania, urmand sa se dedice proiectelor personale.

Marius Bene a lucrat timp de 7 ani in telecomunicatii, la Cosmote si la Vodafone, unde a ocupat   pozitiile de Director de vanzari Transilvania si Moldova, respectiv de Senior Manager Business Development. Bene mai are o experienta de 4 ani in cadrul TNT Romania ca Manager Regional. Noul Managing Director PostMaster este absolvent al Universitatii Babes-Bolyai si detine un certificat de management de la Universitatea OPEN din Marea Britanie. Numirea sa consolideaza echipa de management si vine la scurt timp dupa ce alti doi executivi s-au alaturat companiei. Rezso Koszegi a preluat functia de Director de Operatiuni in iulie, dupa 10 ani petrecuti in TNT Romania, iar Sever Patrascioiu a fost numit Director Financiar in luna august, avand o experienta de 5 ani pe o pozitie similara la principalul dealer Mercedes, Autoklass.

PostMaster, membră a Austrian Post Group, este cel mai mare furnizor de servicii poştale private din România. Compania este activă în distribuţia de coresponenta adresată (documente) şi neadresată (materiale publicitare). Cu o acoperire naţională de 80% asigurata printr-o reţea de 52 de birouri locale şi având 1200 de angajaţi, compania a distribuit în 2012 peste 420 de milioane de unităţi de corespondenţă (documente şi materiale publicitare). Anul trecut PostMaster a raportat o cifră de afaceri de 11 milioane de euro, cu 10% mai mult decât în 2011.

Austrian Post este liderul pieţei de corespondenţă şi servicii de coletărie din Austria. Compania este structurată în două divizii – “Mail & Branch Network” şi “Parcel & Logistics” – şi este prezentă în 13 pieţe europene, generând peste 30% din cifra sa de afaceri din străinătate.

Cifra de afaceri Austrian Post a crescut cu 0,7% în 2012, ajungând la 2,3 miliarde de euro, în timp ce indicatorul EBITDA a scăzut cu 3,8%, la 271 milioane Euro. În consecinţă, marja EBITDA a fost de 11,5%. În 2012, EBIT Austrian Post a crescut cu 8,9% la 182,4 milioane de euro, iar fluxul de numerar disponibil a atins valoarea de 170 milioane de euro. Austrian Post are un număr de 23.906 angajaţi permanenti.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.