Lorand Szarvadi a parasit Consilul de Administratie al companiei DOMO Retail (n.red. de la 1 septembrie), dar a ales sa ramana in grup ca...
lorand szarvadi domoLorand Szarvadi a parasit Consilul de Administratie al companiei DOMO Retail (n.red. de la 1 septembrie), dar a ales sa ramana in grup ca General Manager si actionar in Digistore – companie in care DOMO este actionar majoritar si care gestioneaza zona de e-commerce. In acelasi timp, Lucian Ghitescu, membru al Consiliului de Administratie, a parasit compania.

De la 1 septembrie, Eugen Petrov este noul Presedinte al Cosiliului de Administratie al companiei DOMO Retail. Acesta este cetatean austriac, absolvent al studiior de master in economie, comert exterior si in domeniul bancar al Universitatii Economice din Viena (Vienna University of Economics and Business).

Petrov este  fondator si managing partner in cadrul mai multor companii internationale cu birouri si filiale in tari membre ale Uniunii Europene si tari ale Comunitatii Statelor Independente, din domeniul productiei si comertului cu materii prime, resurse de energie si combustibili. De asemenea, Eugen Petrov este implicat si in servicii de consultanta financiara si de afaceri.

Dragos Dinu este absolvent al Facultatii de Constructii Civile din Bucuresti, si este noul CEO al companiei DOMO Retail din martie 2013, dupa o exerienta relevanta de peste 13 ani in pozitia de CEO pentru A&D Pharma, cel mai mare grup din industria farmaceutica din Romania.

Sigmund Klein este absolvent al Academiei Economice din Viena in 1980. A detinut propria afacere, cu peste 250 de angajati, iar din anul 2000 s-a dedicat activitatii de consultant in domeniul bunurilor de larg consum pe piete din Romania, Ungaria, Cehia si tarile ex-Iugoslave.

Elvira Calugaritoiu are peste 10 ani de experienta in retail, dintre care peste 6 ani petrecuti in Kaufland Romania din pozitia de coordonaor al Departamentului Property Management. In 2011, doamna Calugaritoiu s-a alaturat echipei DOMO ca Director de Dezvoltare, ocupandu-se de restructurarea si repozitionarea magazinelor in reteaua DOMO.

Tero Halmari are 27 de ani de experienta in domeniul financiar pentru piete din Helsinki, Londra si Sofia. A fost Director de Operatiuni pentru diverse fonduri de investitii, monitorizand implementarea acestora in Balcani. Inainte de aceasta, Halmari a fost Senior Banker si Deputy Director pentru Banca Europeana de Reconstructie si Dezvoltare (BERD) din Sofia, fiind insarcinat sa organizeze, sa execute si sa monitorizeze investiille facute in Bulgaria.

A detinut, de asemenea, functia de Presedinte al Sindicatului BERD din Londra. In prezent este membru al Consiliului de Administratie al unor companii imobiliare bulgaresti detinute de State General Reserve Fund (SGRF), al unor companii din Oman, si este consilier de dezvoltare pentru AGP Group din Bulgaria. Este de asemenea, absolvent al studiilor de master ale Facultatii de Drept din Helsinki.

Noul Consiliu de Administratie al companiei DOMO Retail  are drept obiective intarirea pozitiei companiei in piata si stabilirea strategiei de dezvoltare pentru urmatorii ani, in vederea atingerii obiectivului de a deveni lider de piata.

Pentru perioada imediat urmatoare, prioritatea noului Consiliu de Administratie va fi in principal continuarea procesului de optimizare si eficientizare a operatiunilor companiei, astfel incat sa devenim o organizatie flexibila si profitabila, capabila sa exploateze oportunitatile din piata si sa satisfaca nevoile si asteptarile clientilor intr-un mediu din ce in ce mai competitiv. Atat pentru conducerea Domo, cat si pentru fiecare dintre angajati, acest mediu competitiv trebuie sa reprezinte o motivatie suplimentara pentru a incerca sa gestioneze cu atentie relatia cu clientii si cu furnizorii. Ne propunem sa aducem din ce in ce mai multa valoare si calitate, cu fiecare vizita pe care clientii o fac in magazinele noastre. Ne dorim ca relatiile din interiorul organizatiei sa se bazeze pe transparenta si onestitate, dar, in acelasi timp, sa ne intrebam inaintea fiecarei decizii cata valoare va aduce aceasta pentru clientii nostri, pentru parteneri, pentru colegi si, nu in ultimul rand, pentru actionariat”

Dragos Dinu, CEO al DOMO Retail

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.