HP a lansat soluția HP OneView, prima platformă de management al infrastructurii din industrie adaptată nevoilor consumatorilor și optimizată pentru portofoliul HP Converged Infrastructure....
HP OneViewHP a lansat soluția HP OneView, prima platformă de management al infrastructurii din industrie adaptată nevoilor consumatorilor și optimizată pentru portofoliul HP Converged Infrastructure. Noua platformă simplifică pașii principali aflați la baza tuturor proceselor din centrele de date, permițându-le, astfel,  echipelor de IT să îmbunătățească semnificativ operațiunile, reducând, în același timp, costurile și frecvența greșelilor umane care pot genera perioade de nefuncționare.

Răspândirea tehnologiei de tip „as-a-service”, numărul tot mai mare de angajați cu cunoștințe de tehnologie și creșterea complexității afacerilor măresc decalajul dintre cerințele de business și capacitățile soluțiilor IT tradiționale. În prezent, organizațiile se străduiesc să livreze și să administreze segmentele de IT folosind instrumente de administrare neactualizate, construite pentru cerințe care aparțin  trecutului.

Soluția HP OneView a fost concepută pentru serverele HP BladeSystem, HP ProLiant Generation 8 (Gen8) și HP ProLiant Generation 7 și include cele mai performante tehnologii software pentru servere, asigurând, în acest fel, o platformă unică de administrare ce  ușurează colaborarea și comunicarea dintre diferite segmente ale infrastructurii IT din cadrul centrului de date.

Datorită interfeței intuitive pentru utilizatori și a tehnologiei automatizate ce simplifică sarcinile uzuale, HP OneView îmbunătățește productivitatea administratorilor IT. Timpul necesar pentru efectuarea celor mai comune procese din centrele de date, precum cele de implementare, actualizare, migrare și remediere a problemelor identificate, este redus de la câteva ore sau zile la numai câteva minute.

De exemplu, provizionarea programelor de tip hypervisor pe 16 servere cu ajutorul instrumentelor IT tradiționale necesită 2 ore și 50 de minute, comparativ cu doar 14 minute necesare cu HP OneView. În mod similar, procesul retragerii din activitate a unei rețele de tip vLAN (virtual Local Area Network) presupune parcurgerea a numai 4 pași într-un interval de 30 de secunde cu ajutorul HP OneView, în timp ce cu un instrument tradițional este nevoie de 480 de pași diferiți și un timp de peste 2 ore.

 „Mediile sociale, reorientarea tehnologiei către utilizatorii finali și datele demografice în schimbare influențează modul de lucru, obligând companiile să găsească soluții pentru a micșora decalajul tot mai mare dintre cerințele organizaționale și capacitățile oferite de soluțiile IT tradiționale”, a spus Tom Joyce, Vicepreședinte senior și Director General, Converged Systems, HP. „Modelul actual de administrare a infrastructurii este depășit, iar HP OneView reprezintă primul pas către regândirea completă a abordării subiectului administrării infrastructurii în centrele de date.”

Conectarea administrării centrelor de date la realitatea secolului al XXI-lea

Pentru dezvoltarea soluției HP OneView, HP a colaborat, timp de patru ani, cu peste 150 de clienți de top ale căror date sunt stocate în  30 de centre de date din toată lumea pentru a înțelege factorii care determină costurile ridicate, lipsa de eficiență și întârzierile legate de cele mai uzuale sarcini, procese și pași din cadrul administrării infrastructurii.

În același timp, HP a examinat mai multe aplicații moderne care sunt concepute pentru a îndeplini simplu și rapid sarcini specifice, iar apoi a căutat modalitatea potrivită de a adapta ideile rezultate din acest studiu la complexitatea și dimensiunea excepțională  a centrelor de date.

HP OneView asigură o ușurință în folosire fără precedent, astfel încât organizațiile pot implementa și administra mai rapid infrastructura HP, cu un cost total de proprietate (TCO – total cost of ownership) mai mic cu 42% și un randament al investițiilor (ROI) de 220%.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.