GTS Central Europe (GTS), unul dintre principalii furnizori de servicii integrate de telecomunicații și data center din Europa Centrală și de Est, a fost...
cloudGTS Central Europe (GTS), unul dintre principalii furnizori de servicii integrate de telecomunicații și data center din Europa Centrală și de Est, a fost ales de către GeoPost Group pentru furnizarea unei platforme cloud personalizate dedicate platformei GeoPOst Group Business Intelligence în Europa. Acest nou parteneriat, care se întinde pe o durată de cinci ani, reprezintă un pas extrem de important în colaborarea pe termen lung dintre cele două companii. GeoPost Group se numără printre liderii de piață pe segmentul serviciilor de coletărie în regim expres pentru companii și persoane fizice în Europa.

„Am urmărit asocierea cu un partener de încredere, pe care să ne putem baza și care să răspundă cerințelor noastre riguroase din domeniul tehnic și a termenelor de instalare stricte”, a declarat Philippe Cassan, Manager al Departamentului pentru Securitatea Informației în cadrul GeoPost. „GTS a creat și a implementat o platformă cloud scalabilă, flexibilă și sigură, cu disponibilitate ridicată și eficiență operațională îmbunătățită pentru aplicația noastră indispensabilă GeoTrack.”

GeoPost utilizează o gamă variată de servicii furnizate de GTS în Cehia, care cuprinde  infrastructură de rețea, servicii de data center, capacități și securitate IaaS pentru susținerea sistemelor și aplicațiilor GeoTrack. Aplicațiile GeoTrack urmăresc și colectează date privind serviciile de livrare cu destinații internaționale ale GeoPost și subsidiarelor acesteia. Această nouă platformă performantă implementată de GTS, care utilizează clustere de maşini virtuale şi sisteme dedicate de data warehouse, permite GeoPost să ofere clienților săi acces în timp real asupra contului și informații privind livrarea coletelor, prin intermediul serviciilor cloud.

„Din ce în ce mai mulți manageri din domeniul IT se află sub presiunea de a gestiona un număr în creştere de aplicații critice pentru companie, cu resurse reduse. Ca urmare a acestui fapt, companiile au început să apeleze la soluțiile cloud, ca o bună modalitate de a-și extinde într-un mod eficace și eficient serviciile cheie, fără a face investiții financiare semnificative”, a spus David Sita, Director General în cadrul GTS Cehia. „DPD Cehia, subsidiară a GeoPost, este un client cu vechime al GTS și ne declarăm încântați să ne extindem colaborarea cu Grupul GeoPost.”

GTS Central Europe oferă, în toate țările în care activează, servicii complete de cloud (IaaS) de tip public, hibrid și privat, storage și backup în timp real. În România, serviciile de cloud computing oferite de GTS Telecom au un avantaj unic în piață, cu un uptime de 99,99% și o platformă state-of-art. Pe lângă rapiditatea de instalare și soluțiile personalizate fiecărui tip de business în parte, serviciile de virtualizare GTS Telecom oferă redundanță la toate nivelurile și o echipă pregătită și dedicată clienților 24/7.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.