Oglindă, oglinjoară, cine-i Cel Mai Frumos Camion, Cel Mai Frumos Chopper şi Cel Mai Bun Şofer Profesionist din țară? Aceasta a fost întrebarea care...
Castigatori festival_2Oglindă, oglinjoară, cine-i Cel Mai Frumos Camion, Cel Mai Frumos Chopper şi Cel Mai Bun Şofer Profesionist din țară? Aceasta a fost întrebarea care și-a găsit răspunsul duminică, 21 Septembrie 2013, în cadrul “The Most Beautiful Truck and Chopper Festival”, primul eveniment de acest gen şi cel mai mare din Europa de Sud-Est, organizat de U.N.T.R.R., IFPTR şi agenţia de publicitate Adbrain Partners.

Pe 21 şi 22 Septembrie, transportatorii şi chopperiştii s-au întrecut pentru premii totale de 22.000 de euro, la competiţie înscriindu-se peste 1000 de participanţi, dintre care s-au calificat în semifinale 31 de şoferi profesionişti, 25 de camioane şi 25 de choppere.

Show-ul cu mulţi cai putere, zgomot de motoare ambalate şi pasiune a fost completat de parada camioanelor şi chopperelor, acestea au defilat între autodromul IFPTR Sânpaul şi Târgu Mureş, reuşind să capteze atenţia tuturor trecătorilor. Vali Porcişteanu, Campionul Naţional la Raliu, a făcut în ambele zile demonstraţii de drift spectatorilor veniţi în număr mare la eveniment.

DJ Wanda şi Roxana Ciuhulescu au fost responsabile cu muzica şi buna dispoziţie la cel mai inedit eveniment destinat camioanelor şi chopperelor personalizate. Cei mai aşteptaţi artişti au fost membrii formaţiilor Zdob şi Zdub, Trooper, Zadar şi The Outsiders, care au facut spectacol înca de la primele acorduri.

Şoferii au trebuit sa-şi dovedească abilităţile pe parcursul unor probe inedite şi spectaculoase, una de siguranţă rutieră şi cealaltă de arimare a încărcăturii.

Câştigătorii competiţiei Cel Mai Bun Sofer Profesionist sunt:

Locul I – Oprea Gheorghe Marian

Locul II – Nemeş Marian Adrian

Locul III – Balint Attila Istvan

În competiţia Cel Mai Frumos Camion au primat aspectul general exterior al camionului, starea generală de întreţinere a acestora, motorizarea, originalitatea şi armonia tuturor echipărilor optionale.

Câştigătorii acestei competiţii sunt:

Locul I – Nagl Ioan – Scania R500

Locul II -Todoca Dorel Gheorghe – Mercedes-Benz Actros

Locul III – Bejusca Dan – Scania R500

Premiul Cel Mai Frumos Chopper a fost acordat motocicletei care a strâns cele mai multe voturi din partea publicului, iar premianţii au fost:

Locul I – Chiva Marcel – Harley Davidson

Locul II- Deac Cornel Claudiu – motocicleta custom

Locul III – Racz Arpad Dorin – Suzuki

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.