Nu e de mirare că tendințele pentru coafurile verii 2013 au urmat stilul de viață al femeii active, mereu în viteză și preocupată mai...
RO_SF7640_3_4_170_coteNu e de mirare că tendințele pentru coafurile verii 2013 au urmat stilul de viață al femeii active, mereu în viteză și preocupată mai degrabă de sănătatea părului decât de aranjarea lui într-un mod sofisticat. Specialiștii Rowenta susțin că este vremea rebeliunii! O rebeliune controlată, bineînțeles. Declarația de stil se face subtil, cu nonșalanță și lejeritate.

Coafurile de sezon sunt alternative foarte comode la coafurile convenționale. Însă mult mai îndrăznețe! Șuvițe răsucite, cocuri messy, texturi combinate sau antiteze perfecte – le poți realiza imediat cu Rowenta Respectissim Liss & Curl, placa 2 în 1 pentru întindere și bucle, care folosește o tehnologie revoluționară pentru protejarea părului. Ai părul întins perfect la 170°C și nu la 230°C cum folosește o placă normală.

Mai mult, părul tău își păstrează rezistența 100%! Așa că părul tău neted și sănătos se va așeza exact cum îți dorești alături de câteva șuvite bine definite, care nu se ”topesc” nici după o zi întreagă la soare.

Pentru coafuri grunge (buclele anilor ´90) sau Swinging Sixties (coafuri voluminoase anii ´60), Rowenta Brush Activ îți vine în ajutor. Nu numai că îți coafezi părul în timp ce îl usuci, dar obții efectul dorit în numai 3 minute! Alege peria mare pentru volum sau peria mică pentru bucle, rotația spre exterior sau spre interior și lasă Brush Activ să-și facă treaba. Vei fi uimită de noul tău look!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.