Compania Samdam a deschis luni, 23 septembrie 2013 cel mai mare showroom de articole promoţionale din România. Investiţia iniţiala se ridică la 100.000 de...
Samdam giftCompania Samdam a deschis luni, 23 septembrie 2013 cel mai mare showroom de articole promoţionale din România. Investiţia iniţiala se ridică la 100.000 de euro. 

Decizia de a deschide acest showroom în Bucureşti se datorează faptului că, de curând, compania Samdam Gifts şi-a consolidat poziţia în piaţa, în contextul în care a achiziţionat business-ul RANCO de la RTC Holding. Achiziţia unuia dintre cei mai importanţi jucători din piaţa de profil, propulsează Samdam Gifts pe poziţia a doua în topul celor mai profitabile companii specializate în distribuţia de articole promoţionale din România. Achiziţia făcută, echipa de vânzări consolidată şi showroom-ul din Bucureşti sunt doar câteva din premisele care ne determină să declaram că cifra de afaceri a companiei Samdam , în primul an de la achiziţia Ranco va fi de 3 milioane de euro, urmând ca în anul următor aceasta să crească la 4 milioane de euro”

Sebi Vasilescu, General Manager Samdam

Samdam Gifts face parte din grupul Samdam Europe, care activează în importul şi distribuţia de obiecte promoţionale din 1994, începându-şi activitatea în Belgia, apoi consolidându-şi poziţia prin înfiinţarea unor noi birouri în: Franţa (2005), Olanda (2006), Hong Kong (2007) – pentru facilitarea importurilor din Asia şi România (2008). Samdam Romania beneficiaza astfel de experienta si know-how-ul acumulate in peste 19 ani de activitate a companiei si detine propriile spatii de productie, depozitare si personalizare (gravura, broderie, serigrafie/ transfer, tampografie).

În prezent cu birouri deschise în 5 oraşe Bucureşti, Baia Mare, Cluj Napoca, Iaşi si Timişoara şi o echipă formată din 28 de persoane, Samdam Gifts aduce un suflu nou pietei de obiecte promoţionale prin distribuirea unor branduri cunoscute pe plan european, prin updatarea continua la ultimele aparitii si tendinte in domeniu, aducand astfel clientilor din Romania solutii de promovare cu adevarat diferentiatoare.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.