Orange lansează o nouă ofertă pentru serviciul Orange TV, serviciul de televiziune cu cele mai multe canale HD de pe piaţă. Până pe 13...
orangetvOrange lansează o nouă ofertă pentru serviciul Orange TV, serviciul de televiziune cu cele mai multe canale HD de pe piaţă. Până pe 13 noiembrie, abonaţii Orange care aleg serviciul Orange TV beneficiază de reducerea integrală a taxei de abonament pentru 3 luni şi de reducerea cu 50% a taxei pentru chiria echipamentelor HD, pentru care vor plăti 1,5 euro/lună în loc de 3 euro/lună pe toată perioada contractuală.

Astfel, un abonat Orange care optează pentru abonamentul Local HD poate plăti în primele 3 luni doar 1,5 euro/lună, taxa pentru chiria echipamentelor HD, iar începând din a patra lună şi taxa de abonament în valoare de 3,5 euro/lună.

În plus, indiferent de abonamentul ales – Local HD, World HD şi Universe HD – clienţii vor avea acces în prima lună la toate canalele incluse în abonamentul Universe HD. Oferta este valabilă pentru o perioadă minimă contractuală de 24 de luni.

Vezi si: 

– Orange Tv aduce în oferta sa 40 de posturi HD

– Trafic de date la orice abonament, acces TV de pe tabletă şi smartphone, antivirus şi gadgeturi noi, din această toamnă la Orange

Abonaţii la serviciile de telefonie Orange care activează un abonament Orange TV pentru 2 ani beneficiază gratuit de instalarea şi de activarea serviciului. Clienţii care nu beneficiază de această ofertă pot plăti instalarea şi activarea serviciului eşalonat pe toată durata perioadei minime contractuale.

Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer în cadrul Orange RomâniaDatorită dispozitivelor mobile şi tehnologiei din ce în ce mai performante, acum putem profita de orice moment pentru a avea acces la informaţie şi divertisment. Românii iubesc televiziunea, foarte mulţi se uită la televizor acasă şi tot mai mulţi urmăresc ştiri, filme şi videoclipuri în metrou, în staţiile de autobuz sau la birou, în pauză. Pentru ei şi pentru cei care urmează să descopere cât de simplu este acum să ai televiziune oricând ai puţin timp liber am gândit şi am dezvoltat serviciul Orange TV, primul serviciu de televiziune disponibil pe televizor, PC, smartphone şi tabletă din România.”

Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange România

Serviciul Orange TV poate fi urmărit pe smartphone şi tabletă cu ajutorul aplicaţiei Orange TV Go, disponibilă pentru sistemele de operare Android şi iOS. Pe PC, serviciul poate fi accesat pe site-ul https://tvgo.orange.ro/ .

Dacă la lansare un abonament Orange TV putea oferi serviciul pe maxim 3 dispozitive în total – 2 televizoare şi un PC – acum serviciul poate fi urmărit pe 6 dispozitive – maxim 3 televizoare, un PC, un smartphone şi o tabletă.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.