Piesa Kiss, cântată şi filmată live La Pescărie, în Vama Veche, este compusă de Cristina şi Bazooka de la Moonlight Breakfast şi este cel...
Aylin and The Lucky CharmsPiesa Kiss, cântată şi filmată live La Pescărie, în Vama Veche, este compusă de Cristina şi Bazooka de la Moonlight Breakfast şi este cel de-al patrulea extras de pe albumul „Cloud”, după „Crezi în mine”, „Cloud” şi „Chemistry”.

Kiss este primul videoclip în care Aylin apare alături de trupa The Lucky Charms, formată din: Andy Ava, la chitară, Johnny Bica, la clape, Laurenţiu Stoica, la sax, şi Iulian Nicolau, la tobe. Clipul este realizat în colaboare cu Alexandru Burcea la flaut, fost membru al formaţiei Mandinga.

Videoclipul, regizat si produs tot de Alexandru Burcea şi montat de City Visuals, aduce în prim-plan şi maşina oficială “Aylin and The Lucky Charms” – taxiul londonez.

Odată cu noul videoclip, Aylin lansează accesoriile “The Lucky Charms”. Norişorii sunt creaţi de către designerul de bijuterii Carla Szabo şi sunt inscripţionaţi cu versuri din melodiile ce aparţin albumului Cloud.

“Proiectul cu Carla Szabo are o semnificaţie deosebită pentru mine, pe de o parte pentru că punctează acest nou videoclip în care apar pentru prima dată baieţii mei din The Lucky Charms, iar pe de altă pentru că reprezintă un gest prin care vrem sa aratăm că muzica frumoasă inspiră”, declară Aylin Cadîr.

Accesoriile „The Lucky Charms” vor fi disponibile în magazinele Eva şi Cărtureşti, dar şi la concertele Aylin and The Lucky Charms.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.